Dagens lunch och rädsla under täcket!

Marinerat, grillat kött och färskpotatis som serveras med beasås!



Håller på med detta nu. Ska bli jäkligt gött! :) (bilden är lånad, min mat är icke klar än :P)

Vaknade vid 5 tiden i morse och kunde inte sova. Det va varmt, jag mådde illa, jag hade halsbränna och kände mig konstig. Jag gick upp och kissade och försökte dricka lite vatten. Jag blev bara mer illamående av det så fick låta bli det även om jag kände att jag behövde få i mig lite vätska. Började skölja händerna och handlederna i kallt vatten för att kyla av mig lite men så fort jag slutade blev jag lika varm igen. Inte feber men varm. Öppnade balkongdörren och fick en sval vind mot mitt ansikte, underbart! Jag la mig i soffan och försökte somna här för att då få det kyliga på mig, dock utan lycka. Efter lite vandring i lägenheten så la jag mig tillslut i sängen igen och lyckades då somna om. Äntligen! Är det slut där? NEJ!

Jag vaknade av ett knepigt ljud några timmar senare.. Jag kunde inte förstå riktigt va det va som lät, jag va ju helt nyvaken och trött efter nattens vaknande. Ju mer jag tänkte på det och ju mer jag öppnade ögonen så insåg jag va det va.. EN GETING! Kanske ska tillägga att jag hatar getingar och springer i ren panik när de kommer mot mig. Jag till och med släppte vagnen med Tuva i när en geting kom i närheten av oss. Ida (tuvas mamma) va ju självklart med så hon skrattade lite och jagade bort den. Men vart va Ida imorse? Inte i mitt sovrum iaf! I ren panik så gömde jag mig under täcket och höll på att dö av svett för de va så varmt, men hellre svett än se den där getingen. De är ju inte direkt små i år heller! Krikke är alltid min räddare gällande getingar men nu låg han och sov och han kände sig lite halvkrasslig igår när vi somnade så jag ville ju inte väcka honom. Det irriterande surrandet fortsatte och jag fick smått panik på bara det när jag låg där under täcket och försökte få luft :P Tillslut blev det tyst så efter ett tag kikade jag fram och insåg efter ett tag att getingen va borta. Den förstod nog tillslut att det inte gick att flyga genom ett fönster och jag antar att den flög ut i vardagsrummet igen och hittade den öppnade balkongdörren som jag öppnat tidigare på natten. Dumma jäkla getingar! Flyg inte in när ni inte kan hitta ut!!! Jag vet ju en sak iaf, en tidning eller något att slå med kommer få läggas i vagnen, jag kan ju inte bara springa ifrån T när hon ligger i barnvagnen om det kommer en geting i närheten av vagnen. Tuva kunde jag ju gå ifrån eftersom Ida va brevid :P Inte alltid jag har Ida eller Krikke till hands när de där sakerna dyker upp i ens närhet!


Lånade en tecknad bild från internet.
Fick panik av att se bild på riktiga :P haha


Kommentarer
Postat av: fia

haha men ellerhur, hel konstigt ju! ;)



haha ja precis, "riktiga" naglar kan ju bli lite mer spetsiga osv. farligt farligt:p



vi river henne naglar, men då blir dom liksom lite vassa ändå, så en fil är bra, har bara inte tänkt på att köpa det, men det är säkert skit bra att ha, det tyckte dom på BB också:) så köp en du, så att du har :D

2011-06-04 @ 16:21:58
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Evelina - BF 5 juli

Jag har bf 5 juli, en månad kvar ;) men HAN kan komma närsom! Jag följer minimi-kurvan hos barnmorskan nu, låg på medel innan men jag har fått tappa på fostervatten. Ja vi vet att de är en liten kille därinne. Vet du vad det blir?

2011-06-04 @ 18:23:53
URL: http://evelina84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0