The big four har börjat på tvn och jag låg...

The big four har börjat på tvn och jag låg i soffan och kikade med Krikke och Tyra men tillslut sa Tyra ifrån så nu är hon och jag i sovrummet och hon har nyss fått i sig lite mat. Hon ligger här framför mig och hickar lite sött :p Annars idag har det varit lugna puckar. Måste verkligen vila upp mig ordentligt nu några dagar med tanke på blodet så jag kan komma igång med mig själv sen :) Jag verkligen längtar efter att jag får ta premiär turen med vagnen :D Då jädrar kommer ni få se en stolt Linda med barnvagn ;) Men får ta oss den där lilla sovstunden nu så vi kan vakna och se på Metallica med pappan sen :) Ja mina vänner, detta är verkligen kärlek! :) Har ni haft en bra dag? Kollar ni på The big four? :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Var rädd om dig älskade Linda :) Ska bli kul när du kommer igång mer med att vara mamma och får tid till att fota så man får se lillskruttan ännu mer :D Och dig så klart ;)

2011-07-03 @ 21:03:23
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Förlorade du jätte mycket blod under förlossningen? Kan tänka mig att ditt leende kommer skina ner till Skåne när du är ute och går med vagnen. :)

Kram

2011-07-04 @ 17:51:13
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: frida

De va ingen mini tjej då alltså hihi, men hon va ju iaf under 4kg :P

Hon e så söt iaf!! :) Förstår din stolhet. Den stolheten man känner för sitt barn går verkligen inte att beskriva, så jävla mkt kärlek!! :)

Hoppas du blir piggare snart å att tabletterna hjälper dej !:)



E så kul att man kan känna sej så glad för nån annan som man aldrig träffat i sitt liv utan bara följt via en blogg :) Så kul att hon har tittat ut nu å jag är allt här inne och läser varje gång du uppdaterar ! :P



Hoppas dagen vart bra :)

kram

2011-07-04 @ 18:03:34
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0