Soffmys med Tyra och Krikke, mina underbar...

img_5862 (MMS)

Soffmys med Tyra och Krikke, mina underbara! Vi kikar på livet på BB och jag och krikke kan inte riktigt låta bli att prata om vår förlossning och skratta lite. Känns underbart :) Tyra är väldigt övertrött just nu så ja får skriva mer sen!


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Tyra och du är lika varanndra.. det syns verkligen på den här bilden, och den innan typ. har inte tänkt på det innan. men ni är verkligen lika :) speciellt i det partiet vid ögona, där är ni väldigt lika :) annars brukar det nästan alltid va tvärtom.. att bebisen är lik pappan, när den kommer ut.. detta är en skröna, jag vet.. men jag kan inte riktigt låta bli att "tro" på den.. eftersom det stämmer lite granna.. aa.. haha, säkert shit löjligt, jag vet :p hehe ;)

men i alla fall.. jag fick höra en gång (minns inte av vem, eller i vilket samanhang) men tror det va nån gång, när Leon eller Elvira va små kanske, eller kanske inte det heller nee.. men i alla fall.. man brukar ju seja, att om barnet är lik sin pappa från början.. så är det för att man ska se att det verkligen är just den pappan, som är pappa till barnet. beviset liksom ;) haha. jagg vet, urbota löjligt.. men ändån, så jaa.. haha. det stämmer ju lite, på nåt sätt ändån :) jag menar, då kan ju inte pappan avsäga sej ansvaret i alla fall ;) haha.. eller joo.. det är klart han kan det ändån.. men jaa, du fattar.. jag menar, då är det ju verkligen lätt att se, och man behöver inte äns ifrågasätta, vem som e pappan då.. :p nej men usch, nu känner jag mig sådär fånig och bortgjord igen.. usch jaa.. alla undrar säkert, vad jag är för en typ(dem som läser här).. hon verkar ju va helt jaa.. typ så, tänker "ni nog".. du med, Linda.. kanske? men jaja. jag e som jag e.. och jag kan ju tyvär inte ändra på det :) eller joo, det är klart jag kan det.. men du vet.. det är svårt att lära gamla hundar sitta ;) å nu känner jag mig ännu mer bortgjord. så det är nog bäst jag slutar här, och sejer punkt för mig då :) mm, jag tror det ;) innan jag gör bort mig mera.. och vill inte "smutsa ned" din blogg, med mitt babbel, om ingenting. :)

2011-07-21 @ 12:49:15
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0