Kvällsmys

Då är man hemma sen ett tag tillbaka. Bilen jag kikade på va inget att tänka på för min del. Den va jäkligt fräsch och så men det va lite som inte stämde med vad de skrivit och helt felfri som de stod att den va var den inte så nej, jag hoppar den och fortsätter kika. Någon gång dyker det väl upp något guldkorn, hoppas bara det är snart! Så tråkigt utan bil :P Ja det är ju tur att vi har Krikke's Saab. Den bilen är helt underbar att köra den, passar oss fint ;)


Nu sitter jag i soffan med mamma och Tyra, mannen är ute och fiskar. För oss brudar blir det lite smörgåsar och försöka få Tyra att somna. Gud så övertrött och ledsen hon är ibland, min lilla skrutt. Nu ligger hon tyst men så fort ögonen stängs så panik-öppnar hon dem igen för att tvinga sig själv att vara vaken, hehe.

Men ska ta och duka fram lite mackor och pålägg här medans det är reklam på tvn. Kollar på Ghost Whisperer som är på tv4+ nu. Får se om jag hinner in sen igen, annars får ni nog ett mms inlägg innan det blir natten här!


Kommentarer
Postat av: Monica nybliven 3barnsmamma =)

Hej!

Javisst är det ett fint set =) Har liknande tallrikar sen innan och de är toppen till ungarna!



Den där bilden ser ju underbart god ut :D

2011-07-27 @ 00:34:06
URL: http://ljusenimittliv.blogg.se/
Postat av: ida

PUSS (pssstttt.. jag har ny blogg hihi) <3

2011-07-27 @ 14:56:43
URL: http://essef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0