Hey!.

img_5379 (MMS)

Sitter i underkläder och morgonrock.. Än!! Tyra ligger på min arm och sover just nu. Mycket skönare på en halvt benig arm än på en mjuk kudde.. Godbit ;) Nej benig va väl att ta i, finns att lite fint fläsk på armen hon kan vila huvudet på Så, har ni sovit gott? Det har vi och absolut Tyra som har börjat sova många timmar i streck nu. Natten till igår sov hon från 23.00 till 4.00, då ville hon ha mat och somnade sen om till 7.00 Igår somnade hon runt 00.00 tiden och sov till 5.30 i morse, då vare mat sen somnade hon om till 8.30. Då vaknade hon kort och sov sen en timme till innan vi gick upp! Mamma och pappas duktiga tjej!! Men nu ska mamman på bilden snart laga i ordning lite lunch. Väntar på mormorn som ska komma och luncha med oss för att sen ta med oss till Baby proffsen där det är rea! Får se om vi hittar de vi ska ha till Tyra. Men nu ska jag försöka få igång dagen här för oss och klä på mig och Tyra som fortfarande ligger och göttar sig i sin pyjamas. Väcka pappan med massa pussar ska vi göra också! Hörs senare idag, och då förhoppningsvis med en gosig bild med tant Ellen som är i Karlstad :)


Kommentarer
Postat av: fia

ja, något sånt är det nog:p fast det är bättre idag, skönt det! Haha.



jaa, visst är det jobbigt? Jag tycker att det är jätte svårt, jag tänker bara på henne om jag är borta i några timmar, skitjobbigt! det är inte lika jobbigt för papporna märker jag, men fytusan vad det känns i hjärtat som du säger..

men man måste ju lära sig, tänk sen när dom går på dagis.. då är man borta måånga timmar!

2011-07-19 @ 14:11:22
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Malin

Hejsan! :)

Skulle vara jättesnällt av dig om du skulle vilja rösta på bild 7 i detta inlägget - http://blackeys.blogg.se/2011/july/utkast-juli-12-2011.html#comment om du gör det så blir du länkad som tack för det. kram

2011-07-19 @ 17:20:56
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0