Här har ni!

Godmorgon :) Sovit gott? Startar dagen med lite käk till Tyra och ett inlägg till er. Lovade ju er igår att börja dagen i bloggen med att berätta vilken hårinpackning jag använder och vart sminket är köpt som jag fick häromdagen (pling! jobbig info: häromdan/häromdagen ska fr.o.m tidigt 1900 tal vara ihopskrivet. Jahapp, då vet vi!), ni är några som frågat om skuggorna :)

Hårinpackning jag kör med är GLISS - Total repair, antihair breakage kur! Jag tycker den är jättebra för mitt hår som är ganska slitet faktiskt. Skulle behöva klippa mig men får lite smått panik när det känns som mycket hår försvinner, även när man bara toppar det :P Men med denna så känns håret mycket bättre iaf (även om jag SKA toppa det snart). Hårinpackningen ska sitta i 1 minut bara. Jag tycker det är bekvämt med den lilla tiden då man kanske inte alltid har tid att stå med en inpackning hur länge som helst. Självklart finns det säkert bättre alternativ men jag tycker denna funkar fint och den gör dig heller inte fattig. Finns att hitta i de flesta mat affärer/hår & smink butiker.



Skuggor på plattor! Ja jag fick ju hem 3 plattor med skuggor igår med otroligt snygga och bra skuggor. Jag testade dem idag och kan inte klaga alls direkt. De fäller lite "stänk" (vilken skugga gör inte det?) så att lägga lite puder under ögat går ju om man inte vill kladda med att få bort färg osv efteråt. Jag la inget puder under ögat utan fick bort resterna med en sminkborste lätt ändå. Upp till var och en hur man gör :) De la sig jäkligt snyggt på ögat och man behövde inte mycket färg alls för att få den stark tycker jag! 39kr st va plattorna lätt värda! Man kanske skulle köpa på sig några ;) De är köpta på Ö&B.



Nu blir det frukost och tv innan de är dags för dusch, leta upp kläder och göra sig i ordning för kalas. Idag är det ju som sagt firande för Elliot 1 år och Emelie 4 år :) Vi hörs innan vi drar med lite outfit bilder!


Kommentarer
Postat av: frida

Tack för tipset om hårinpackning, de ska ja lätt köpa hem nån dag å testa !: )

Hatar såna som ska sitta i 5-10 å ibland ännu längre haha..

2011-08-01 @ 20:05:19
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0