En bokstav!

Sitter i soffan och kollar på How i met your mother samtidigt som jag skriver andra delen av min förlossningsberättelse. Så ikväll kommer den finnas att läsa här i bloggen för er som vill de. Annars idag har vi varit in till bergvik en sväng och handlat lite. Jag köpte mer järntabletter och en bröstpump på apoteket och sen blev det in på Ica maxi och handla med lite shampoo, balsam, hårfärg och lite ätbart.

När vi kom hem så somnade lillan i soffan och ibland är hon så jäkla söt med sina sovstilar. Nu tror jag att hon försöker föreställa en bokstav eller något ;) Så go vår lilla snuttis! Haha känner mig så himla mammig och lycklig. Älskar denna ongen så mycket så ojoj :)



Men nu ska jag fortsätta skriva på förlossningsberättelsen.
En liten dam ska snart ha mat här också. Hörs senare då!


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Så himla sööt :)



Måste bara fråga, vad du och krikke har för hårfärg?

Ser faktiskt ut på bilden, som lilla tyran har en liten svartkalufs. inte så mycket hår, men det lilla hon har, så är det väl svart va ? :) ser ut som det :) fint !! kanske blir en liten svarthårig liten Tyra då :) visst, kan det ju ändra sig.. men om båda föräldrarna har svart hår, så är ju oddsen ganska så stora, att barnet blir svarthårigt också ju :) tycker det är fint med svarthår.. mm.. tycker dem här afrikanska barnen, är så sööta med sina afrohår, och rastaflätor. aa.. det e så fint ju. å bruna barn överhuvudtaget, tycker jag e så söta. men visst är ju mina barn söötast ;) jaa, men det är klart.. det tycker väl alla, att ens egna barn e sötast ju :) har förresten lagt upp lite bilder på hur mina barn ser ut :) vet inte om du brukar kolla in på min blogg. men kika järna :) tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på när dem va bebisar, så ni får se =)

2011-07-07 @ 19:18:40
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: emma

Haha, vilken liten skruttis :D gud så go!

2011-07-07 @ 22:25:32
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: Johanna - Tyris Gudis

Men va söt hon är, föreställer ju ett J som i Johanna ser du väll :D PUSS gorava!!

2011-07-07 @ 22:28:37
URL: http://blogg.mama.nu/johannadali
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Hon är verkligen underbart söt er lilla prinsessa! Läste nyss din förlossningsberättelse här ovan, trodde jag skulle lipa mig gul och blå, haha! FY FAN VAD DUKTIG DU VAR! Min förlossning med Kira tog från första värken 7 timmar.. De tyckte jag räckte :p Men jag vill också ha fler, utan tvekan!

Kramar

2011-07-08 @ 22:54:58
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0