Tankar runt min graviditet

Jag funderar ofta på hur vår lilla tjej kommer se ut, om hon blir mest lik mamma eller pappa.. kanske lika mycket från oss båda? Det är verkligen spännande! Jag funderar även på när man ska känna första riktiga sparken, hur min reaktion kommer bli, nog kommer jag bli glad alltid eftersom jag går och längtar efter att få känna att hon rör sig där inne, men kommer jag gråta av lycka eller skratta av lycka? Frågan för, jag tror att båda har lika stor chans ;)

När ens mage växer så känner man sig lite lönnfet, inte lika fin som vanligt. Jag vill gärna inte gå i halvslappa kläder som tar fram magens tipp och lämnar resten i en dimma. Det får mig att känna mig större än jag är. Så just nu älskar jag att ha på mig tighta linnen, tröjor och allt sånt där som visar magen istället. Jag personligen tycker det är finare på mig och jag känner mig finare. Hellre att folk får se mitt put än att jag ska gömma det under ett halvstort linne som får mig att bara känna mig tjock, haha! Jag vet att jag sagt det förut men jag längtar verkligen tills magen blir lite större och det är helt uppenbart att jag ska ha barn. Dels för att de lite halvt slappa linnena kan bli snygga på, dels för att jag tycker de ska bli mysigt och dels för att då känner vi bebisen mycket mer med sparkar osv :) (självklart pga att bebis växt och latjar runt i magen)

Jag funderar kanske inte så jättemycket just nu, men förstår att tankarna kommer bli fler och fler ju mer veckor som går. Men oavsett vad det än är för frågor eller beslut som ska göras är jag otroligt lycklig över att det är Kristoffer som är pappa till vårt barn (vem annars? haha), han bryr sig verkligen. Han kollar upp saker och visar ett stort intresse. Han kommer bli en bra pappa, jag bara vet det! :)


Kommentarer
Postat av: linaa vikken pina

Måste vara sjukt underbart o bara veta att du har ett liv i dig. Längtar t den dagen blir av för även mig men d lär dröjja... har precis börjat träffa någon o barn e ju inte prio 1 då:D

Ha en bra helg Linda!

2011-01-21 @ 22:27:21
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Louise- väntar på min skatt

Jag föredrar verkligen också tightare kläder just nu, fast nu har jag kommit till det stadiet att dom kläder som var tighta nyss ser nu kanske lite föör små ut haha.. Jobbigt mellanläge :P

2011-01-23 @ 12:59:43
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0