Magen i v.20

Har nu tagit kort på en något mätt mage (vilket jag kan se eftersom den ser mer utspänd ut än vanligt), men inte långt ifrån sin vanliga form ändå. Korten vi tog idag är alltså för vecka 20. Man kanske hade varit mer rolig om man hade tagit en bild varenda gång man går in i en ny vecka men jag vill ha kort från det att jag nästan är fullt gången den veckan det handlar om så därför tar jag sent i veckorna. Jag tänkte att jag skulle börja med att varje tisdag vinka hejdå till veckan som varit och med bild för den veckan, för att sedan på onsdagen välkomna nästa vecka med text och lite annat. Låter det som en bra idé?

Vi i vecka 20:



Det börjar ta sig ordentligt nu tycker jag!
Ska bli kul att läsa på onsdag och se va stor/lång pluttis blivit enligt sidornas tabeller. De växer ju endel varje vecka och det är verkligen jättekul att följa det :)


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Jamensedärja!! Fina fina bebismagen på fina fina mamman <3 Overallen är helt underbar, ääälskar den! Den är storlek 62 så än så länge är den lite stor, men vi varvar med den och björndräkten när hon ligger i vagnen, så trots att hon inte får ut armar och ben så funkar den. Hoppas att hon kommer hinna ha den ordentligt innan våren är här helt :)



Vi har inte bestämt för hur vi ska göra med bebiskläderna hon växer ur än, men om vi ska sälja så lovar jag att du får den :D Puss på er, både du och pluttan i magen!

2011-01-31 @ 22:57:10
URL: http://madeleines.se
Postat av: emma

jag har fortfarande svårt att förstå att det är en liten människa där inne, i dig! :) I Lindas mage.. Men samtidigt som det känns overkligt så känns det fantastiskt :D <3

2011-02-01 @ 00:43:04
URL: http://emmastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor

nu börjar hon allt att växa till sig lilla prinsessan du har en jättefin mage<3

2011-02-01 @ 09:08:39
Postat av: Eleni

Åhja nu börjar det bli riktigt tjusigt :D

2011-02-01 @ 11:41:23
URL: http://turninglou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0