Intagit sängläge!

Sitter i sängen med datorn i knät, hällt upp en liten skål med cheezeballs och är redo för film!
Ställt klocka på 8.00 imorgon och ska försöka komma hemifrån 1 timme innan tåget går tänkte ja så vi slipper stressa om de skulle va fullt på parkeringen vi tänkt stå på. Vill ha god tid på mig också ifall de skulle va något!

Jag ser verkligen fram emot en dag i Sthlm med Krikke och en natt på hotell.
Vi gillar att bo på hotell :p Vi har planerat 1-2 gånger till nu under våren att dra till Stockholm på lite olika saker. Kommer bli en tung (magen) och bra vår ;) Juni kommer dock slå allt!

Men nu blir det film för min del. Om vi inte hörs senare, godnatt på er!



Ska nog måla mina tippar svarta någon dag. Saknar det!


Kommentarer
Postat av: emma

Ska ni på någon konsert eller bara vara och shoppa osv? :)

2011-01-26 @ 22:51:27
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Skulle tipsa dig om en sida, då jag vet att du personligen tycker om sånna här kläder. och tycker dem är tuffa. till bebisen altså : http://sovtex.se/barnartiklar/babyklader.html?gclid=CKmCm5X_2KYCFUww3godygMOHQ och sen även Lundmyr of Sweden kläderna tror jag du kommer gilla också, då jag har fått intrycket att det är lite sånna kläder du vill ha till eran lilla =) och dem har ju även kläder, som både flick och pojk kan ha. och inte så specefika och uppdelat i, till pojk och flick. då jag har uppfattat, att du inte gillar den uppdelningen !! du tycker att likaväl som en pojke, kan ha en lite flickig tröja, så kan en flicka ha en lite pojkig tröja, eller jaa, jag hoppas du förstår vad jag menar. men du ser inte kläderna som pojk och flick kläder !! inte med klänningar och det altså.. men det andra. en flicka kan ha pojkbyxor på sig lika järna, eller jaa. du tänker nog såhär tror jag. om du ser nåt du gillar, så spelar det ingen roll om det är på flick eller pojk sidan =) om jag har uppfattat det rätt ! Så ville bara som sagt vara snäll, & tipsa dig om sidan, då jag tänkte direkt på dig, när jag såg kläderna. och då tänkte jag, att jag tipsar dig om dem =) Kikade runt lite på bebiskläder, då jag älskar att kolla på dem söta små kläderna. då blir man ju bara så sugen på en till, om man hittar nåt fint ;) hehe !



Hoppas du uppskattade tipsen :)

2011-01-27 @ 00:26:02
Postat av: Seema, mamma till Elvira och Leon

här kommer sidan, som jag tror att jag glömde länka till: http://sovtex.se/barnartiklar/babyklader.html?gclid=CKmCm5X_2KYCFUww3godygMOHQ

2011-01-27 @ 00:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0