Då tar vi natta då!

Såg nyss en modell på en internetsida med extremt snyggt hår!! Blev jäkligt sugen på det där jäkla löshåret nu ändå! Får se hur jag gör. Får se när jag är i Stockholm om jag kikar in på tajmahal och kanske köper med mig lite hår. Det märks!

Blir nu att slänga sig i sängen och kolla på lite How i met your mother och mumsa på ett äpple innan ögonen får stängas för idag. Imorgon ska vi fixa färg, sandpapper, madrasser och lite annat till stumpans säng. Krikke vill redan ha den på plats så vi får ordna detta och sedan ställa in den. Jag vill ju ha den bäddad och klar när den ska in isf. Tycker de är mysigare än att bara ha den tom :P Ja vi får se hur de blir! Tror min vän Madde hade Lova's säng färdigbäddad runt vecka 20 om jag inte minns helt fel :) Det är hon och jag som är ute i tid, hehe!

Godnatt på er och sweet dreams.


Kommentarer
Postat av: Sarah =)

De gör ingenting att ha den klar de hade jag med i vecka 19 tror ja :) och massor med saker!! Jag tänkte som så att om det skulle hända något "som man aldrig någonsin hoppas på" så blir man Inge mer ledsen för att man har saker. Så ja köpte första kläderna i vecka 9 el nått tror ja :) lycka till! Det är helt underbart =)

2011-01-26 @ 01:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0