Bio night.

Det skulle ju inte blivit någon bio idag egentligen då de gick dåligt med tider. Väl inne i stan så bestämde jag och mamma oss för att gå iaf. Jag skulle egentligen gå med Linda men hon skulle även sola och de blev bajs med bokning och sådant när jag kollade de så vi sket i det och bestämde oss för att ses någon annan dag ist.

Hur som helst så fixade mamma och jag ut biljetter och vid halv sju stod vi där mätta i magen efter att nyligen ha käkat kycklingpasta, men trots det bestämda på att köpa dricka och popcorn/varma chips. Självklart väljer vi en meny såkallad Blockbuster, man fick då stora drickor, stor popcorn och stor snacks (varma chips). Ja, även ni förstår ju att vi knappt orkade hälften av allt. Chipsen va så goda att jag nästan tvingade i mig skiten tillslut men gav ändå upp.

Filmen vi såg heter Easy A. Filmen va roligare än jag trodde och den är verkligen sevärd. Jag kanske har dålig humor men jag skrattade så jag knappt fick luft ibland. Både jag och mamma skrattade så mycket vid ett tillfälle att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men då inte åt filmen. Det satt några mindre grabbar brevid mig och någon av dem drack dricka som utgav ett konstigt ljud. Både killarna och jag och mamma började as garva. Man försökte ju skratta utan ljud och då blev det ännusvårare att hålla emot.. Jag och mamma skrattade så tårarna sprutade på oss och jag vek mig tillslut! Hahaha, herregud säger ja bara. Skrattade så mycket att jag fick ont i revbenen.. och då utan att överdriva!

Hur som helst så kan jag rekommendera denna filmen om man gillar komedi som utspelar sig i high school. De är dock inte som alla andra High school filmer där killar lekar tuffa och sen är gjorda av smör. Denna är den bästa High school filmen jag sett på väldigt väldigt länge!


SE DEN!


Kommentarer
Postat av: emma

Åh den vill jag också se :D

2011-01-12 @ 10:27:26
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: chris

filmen var jätterolig men killarna brevid dig ja då fick man sig ett gott skratt : )

2011-01-12 @ 11:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0