Tv11

Haha, ja vad ska man säga om vissa program de sänder? Det är nu ett program vid namn Cheaters. De filmar folk som är otrogna och när de är påkomna då blir det kalas. Tjohej va de ska slåss och de skriker. Och som det självklart alltid är så är den som varit otrogen den mest uppkäftiga i det hela. Ja, det händer väl även ibland att personen som varit otrogen säger "men älskling, hon/han betyder ingenting. Du är ju den jag vill ha, det här är ju inte alls som det ser ut att vara" eller den snygga kommentaren "Jag har inte gjort något mot dig älskling, det är hon som är på mig" när man 5 min innan sett hur han/hon taffsar som bara den och kör ner tungan i halsen på den andra. Haha ah herregud säger jag bara. Mycket känns väldigt påhittat, ungefär som i programmet Jerry Springer, där alla ist slåss och visar brösten.

MEN tv11 kör ju även bra program också, jag behöver ju bara säga Sons Of Anarchy! Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Jag kan nästan garantera att man blir lite beroende av det. Till och med mamma är helt fast i det nu. Och tjejer, det finns lite att titta på för er som gillar att dreggla framför tvn, hehe!

Nej för mycket med TV11 nu, blir att klicka över till 6:an för lite How i met your mother! Älskling har somnat så jag kikar klart här ute och smyger in sen och lägger mig! Han ska ju upp tidigt imorgon så vill inte väcka honom. Men ska kika lite här och lägga in bilderna på magen för vecka 23. Kikar in sen snabbt med ett sista nattinlägg!


KUNG :)


Kommentarer
Postat av: sofie

tro det eller ej men cheaters är faktikst på riktigt. Programledaren blev knivhuggen i ett program och fick åka till sjukan! :O

2011-02-23 @ 00:46:47
URL: http://sofygates.blogg.se/
Postat av: evelina fredin

haha typiskt dig linda, 'nu ska jag titta på how i met your mother' i typ varje godnatt inlägg;) så nu börjar jag tänka på dig när dt är de på tv'n, haha. kram och sov gott:))

2011-02-23 @ 02:07:46
URL: http://llllsls.bloggplatsen.se
Postat av: en liten del av mig

soa är nog tidernas bästa serie!

2011-02-23 @ 09:13:07
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0