Tråkiga Linda!

Idag har det varit lite bloggtorka fanimej. Tråkigt av mig att inte blogga mer tycker jag :P Jag hann dock inte blogga innan jag åkte till stan och inte heller när jag va klar med naglarna för då hade jag 5 min på mig att ta mig till bilen och sedan jobbet så. Ja det blev lite tajt skulle man kunna säga.

Nu är jag iaf hemma efter en eftermiddag/kväll på jobbet. Idag va det HockeyNight på jobbet som sagt och de va väl ganska bra med folk. Fick Big mac burgare och chips, även vi i garderoben så det va ju inte helt fel, speciellt eftersom jag va grymt hungrig där ett tag. Tack och bock Donken och OLW.

I helgen är jag hel ledig, ska bli skönt med en ledig helg faktiskt. Då kan jag ju se på Sons Of Anarchy imorgon redan ist för reprisen på söndag. Bara det är ju ett stort plus i mina ögon :P Får se vad vi hittar på med helgen!

Nu ska jag iaf ta mig en skål med coco pops och mjölk och kanske se någon film i sängen. Älskar våra sängkläder verkligen. De är så förbaskat mjuka så mmm, svårt att ta sig ur sängen ibland och det är underbart att lägga sig! Så borde alla sängkläder vara! Dock är dom ju inte dom snyggaste om man säger så men vad gör det ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0