Oj!

Alltså jag vaknade 14.10 idag. Hur kan jag sova så länge? Somnade så fort jag la igen ögonen inatt och efter det har jag inte vaknat till en enda gång frens 14.10. Gillar inte att sova så länge men nu är man utvilad iaf!

Igår på jobbet va det en relativt lugn kväll, för oss i garderoben iaf. Vakterna hade att göra så att säga :P Va rejäl fylla på dom som va där igår, men det är ju trevligt för dom! Dock kan jag bli trött på folk som är vuxna som inte kan bete sig som vuxet folk. Jag menar, kan man inte bete sig när man är ute bland folk och prata som en normal person utan atts krika glåpord till folk som är hjälpsamma så ska man inte gå ut bland folk, och absolut inte dricka. Sådana vuxna borde skämmas, inte ens 18åringar håller på som dom! (Inte för att vara elak, men jag hade förstått mer på en 18åring om den haft ett omoget betéende) Men men alltid ska det vara någon. Tro mig, jag har fått se och höra mycket under mina 3,5 år inom krogbranchen. Vem har inte :)

Men nog om det, nu ska jag ställa mig i köket och laga iordning någon mat! Blir enkel mat idag, för enkelt är faktiskt riktigt gott! TTYL :)


Kommentarer
Postat av: Sanna

jag håller med dig där, en 18 åring som är full kan man liksom ha lite överseende med. Men man känner ju lite att när man börjar bli vuxen så kanske man ska ha lärt sig att hantera sprit och kunna bete sig som en vettig människa fast man har druckit. Sånt är jävligt tröttsamt

2011-02-13 @ 15:46:07
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0