Konstigt!!

Varför ser alla bloggar från blogg.se konstiga ut i designen nu? Vad har hänt? Jag finner detta väldigt irriterande hur som helst. Men de blir väl bra snart igen antar jag!

Idag blir det som sagt in till stan. Ska strax göra mig iordning och platta mitt så kallade hår som just nu är uppsatt i en stor och rufsig boll. La mig med halvblött hår igår så ja, det blev en redig "frisyr" utav det, hehe. Tur att plattänger finns ni. Ja, jag ska som sagt hem till min kusin och något hostig Elliot. Kära fadern till E tror jag är iväg och jobbar. Ska bli kul att se vad vi blir bjudna på. Jag gissar på att det är något INTE Johanna bakat ;) haha. Men man vet ju aldrig!

Hade fått ett sms när jag vaknade också om att Trams är i stan och vill ha en fika med KICK så det blir kanske av inom några dagar. Trams är här på galenheter sägs de så de kanske vankas ny video eller uppsättning? Vi får väl se vad de har i kikaren. Blir väl kanske som sagt en fika med dem innan de åker tillbaka mot GBG.

Men nu ska jag ge mig själv ett ansikte och mitt hår en rättvis dag ;) Hörs lite senare!


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Haha eller hur, hon och den där tungan som är framme nästan hela tiden, lipmaja :P Har också sett att många blogg.se bloggar ser helknasiga ut, hoppas de ordnar det snart för det går inte alltid att trycka på kommentera knappen och så.. :/ PUSS!

2011-02-22 @ 17:40:38
URL: http://madeleines.se
Postat av: Johanna

Tycker du är lite fördomsfull? När bjöd jag eg på färdig köpt? Lessen!

2011-02-22 @ 22:22:31
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0