Inside.

Då va alla deltagare inne i BB huset och jag vet inte ens vad jag ska säga.. Kan ta det positiva först. JISSES vilket snyggt hus. Det va ju hur läckert som helst ju! Jag skulle kunna bo i det huset, men då skulle de räcka med min kära sambo och älskade T i magen. Jag skulle också uppskatta om inga kameror och mikrofoner fanns i huset då. Och en sak till, jag hade också velat ha ett duschdrapperi som hon "morsan" undrade över ;) (ni som såg avsnittet förstår). Men vissa människor de släppt in där, man blir fan frustrerad bara de öppnar käften. Men jag vet, jag kommer sitta och glo ändå :P Men det är bra att det är lite folk där inne som verkar vara lite roliga iaf :) Men nog om det!

Kvällen igår va väldigt avslappnad och skön tycker jag! Jag, älskling och Gustav la oss och kolla på Trassel när de kom hem. Gosade brevid babe som så snällt höll om mig och klappade sin dotter som han sa :) Filmen Trassel va faktiskt väldigt rolig, visst jag hade hoppats på mer men den är ändå väldigt sevärd oavsett ålder. Vi skrattade allt ett par gånger! En roll i filmen är ju helt underbar alltså :) Se den!
Efter den filmen så såg vi på den sista Shrek filmen (ja vi fortsatte i Disney spåret), vi har sett den några gånger nu. Den är ju så jäkla rolig. Har ni sett den? Om ni inte har det så måste ni göra de, den är verkligen klockren :)
Vi satsade på en 3:e film sen, nämligen den nya med Jack Black, Gullivers resor. Jag kan inte säga så mycket om den då jag somnade efter halva typ. Men början va väl helt okej men jag tror tyvärr inte den är så jätte storslagen, även om Jack Black är en helt underbar skådis!




Haha, Åsnan är den bästa!


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh Shrek!!!

2011-02-21 @ 20:26:37
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0