Hej goa läsare!

Nu har mamma precis åkt. Jag sa till henne att vi skulle hitta på något... det slutade med soffhäng. Rolig jag känner mig :P Nej men vi fastnade framför tvn och datorn. Hittat söta pyjamaser som mamma ville köpa till lillan. Jag tyckte de va så himla söta så självklart får hon väl de. Pyjamaser behövs ju! Hittade även en mysig höst overall som ser ut som en björn, svart med vitt foder med svarta stjärnor på. Hur fin som helst! Pyjamaserna blir att klicka hem, overallen får vi se! Måste kolla storlek och sånt först. Lite osäker om man ska ta en 62:a eller 68:a.. Ah vi får se. När vi klickar hem pyjamaspaketet och kanske overallen då så får ni se bild på dem här i bloggen :) (blir kanske idag redan, om inte annat: imorgon)

Måste säga att idag har det verkligen varit full rulle på vår älskade där inne i magen.
Hon knuffar och sparkar som bara den där inne. En spark va så tydlig att jag kände den med handen när jag la handen mot magen där hon sparkade! Gissa hur lycklig jag blev??!! :D Åh jag är så glad när hon buffar där inne. Vårt älskade hjärta! Hoppas hennes pappa kan få känna en sådan snart :)

Nu ska jag ta mig lite knäckebröd och ett glas O'boy och se på South Park, det underbart mogna programmet. Eller? haha. Efter det ska jag krypa under täcket och se på någon film. Älskar de sängkläderna vi har i sängen nu så det är svårt att slita sig från täcket vill jag lova. Underbara satin!!




Kommentarer
Postat av: Chris

det var gott att bara slappa lite i soffan efter i går : ) tack för god mat<3

2011-02-03 @ 22:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0