Tisdag

6:e december redan.. Snart är julen här. Men först lucia, myyyys tycker jag! Kommer bli annorlunda på jul i år, med stämningen tänker jag på. Med några av de bästa i himlen får man se ljust ändå, det är ju Tyras första jul :)

Har ni kikat på Julkalendern något då? Jag kollar varje dag. Än så länge så tycker jag väl inte att det är någon höjdare men det är ju kalendern, måste ju kika. Det får en liksom att känna lite mer julstämning :) Längtar tills jag ska fixa granen, de blir så mysigt med gran tycker ja. Förra årets var ju stoooor och fin (kan visa bild när jag sitter vid datorn någon dag), i år blir det mindre. Allt barr åkte typ av den och jag lovar er att det va MYCKET barr att ta upp så krikke har sagt nej till en äkta gran i år :p Men jag övertalade honom till att ha en äkta men liten gran, de luktar ju så gott och är så fint med riktiga granar, även om det är mer bekvämt med en i plats :p Vi hade alltid det hos mamma, smidigt att bara packa upp och ner.

Ska byta lite blöja här på min lille plutt som idag förhoppningsvis är feberfri. Hon va febrig igår också och sovit dåligt inatt. Inte lätt att va liten och sjuk.

 


Kommentarer
Postat av: Malin Bryggegård

Skaffa en kungsgran, de barrar mycket mindre :) Var bara noga med att det finns gott om vatten, det får ALDRIG vara utan. Och att man kapar om den när du fått hem den. :)

2011-12-06 @ 13:01:28
Postat av: Art By Tina - Tävla om en lucka i illis-kalendern!

Jag kollar också på kalendern mest bara för att man ska - men den har inte fångat mitt intresse riktigt.

2011-12-06 @ 20:20:03
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0