Tyra, 1 månad!



Tiden bara rullar iväg, det va ju alldeles nyss de la upp henne på mitt bröst efter dygn av smärta (värt varenda värk). Får passa på att pussa och gosa, tiden kommer en vacker dag då det låter "amen mamma, lägg av!" hehe :) Hon är verkligen det bästa vi har! Kommer göra allt för henne. Alla borde få uppleva att skaffa barn, gud vilken lycka!

Grattis älskade Tyra, nu är du mammas och pappas "stora" tjej :)


Kommentarer
Postat av: emma

Grattis tyris-pyris <3

2011-08-01 @ 13:08:52
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: fia

åh, så fin bild. Håller med om det du skriver, man får passa på! sen att dom kommer att bli stora och att man kanske får en till sån där liten då börjar man undra hur den lilla krabaten kommer att vara och vad som skiljer sig mellan dom osv, åh, längtar tills nästa barn!



Jaa och tur att det är bra med lilla tyra! haha precis, vi har nog alla ramlat på något vis! men man blir fruktansvärt rädd alltså, eller det känns som att de är så hjälplösa när de är så småå och inte kan resa på sig själv osv. uscha!!



vad sköönt, vad ska ni göra där?=) Jo jag förstår, det är klart att man vill tänka på något annat liksom, huvva. Detsamma till dig, det är alltid skönt att kunna prata med en annan mamma. Det är många man pratar med som alltid ska skryta över sina barn och alltid försöker vara bättre och då har man bara lust att spyyyyyyyy på dom! haha.



Hoppas ni får det jätte bra i göteborg! kram kram!

2011-08-01 @ 14:28:52
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: fia

och juste,FYFAN. jag har ammat jätte lite nu dom 2 senaste dagarna, bara några enstaka gånger på kvällar/nätter och kanske 1 gång på dagen.... ha ha, vad tror du börjar komma nu då?! meeeeeeeens! jag dööör, fyfan vad jag inte har saknat mens, uää!



Har du fått än? fast juste, du kanske fortfarande blöder sen förlossningen... juste juste, glömde bort att man blöder ju fan av det med.. haha :P

2011-08-01 @ 14:30:48
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Sanna - mamma till Embla

Pussar Embla en massa hela tiden , för som du säger en dag låter det annorlunda :) Det bästa som har hänt är när man fick barn , synd att alla inte får uppleva det

2011-08-01 @ 19:19:27
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Linda F

Grattis Tyra!

2011-08-01 @ 19:31:29
URL: http://lindamarie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0