När ni läser:

Sitter jag med en halvsovande bebis på armen som pruttar för fullt. Charmtrollet ;)




Imorgon ska jag färga håret och gå igenom min garderob för att se vad jag ska ha på mig på kvällen. Blir ju iväg till Elena och hennes "hejdå fest". Hon flyttar ju till USA för plugg i 6 månader. Gah, 6 månader utan roliga tant Elena... Tråk! Kommer bli sååå tomt imorgon utan Tyra vid min sida, men hon kommer vara här hemma med sin mormor och kommer va här när jag kommer hem igen. Åh va jag kommer sakna mitt lilla hjärta! Men som tur är handlar det bara om några timmar, de ska jag väl klara av förhoppningsvis!

Jag kommer nog njuta av att ta mig lite kall öl iaf, längesen. I.o.m att jag ska ta mig några öl så ska Tyra sova med mormor i vardagsrummet. Bäddar och ordnar för dem här :) Vill inte ha henne brevid oss när jag druckit. Hon skulle ju kunna ligga i sin säng men tror nog att mormorn njuter lite av att få ha bebisgos :) Hon tänkte ju ta med Tyra och hälsa på Tyra's farmor och farfar men de är inte hemma då ju kom vi på förut :P

Men men, ska se om man kan få lite liv i Tyra här om ett tag så hon får i sig lite mat innan det är natten för henne. Hon brukar ju ta natten runt 23 tiden och sover då till mellan 4 och 6 tiden innan hon vaknar igen för mat. Hon är go och somnar om igen efter de, tackar mamman för! Men nej nog tjatat nu. Måste tända upp lite här hemma nu. Börjar bli mörkt! byl.


Kommentarer
Postat av: sara

vilken fruktansvärt mysig bild!!:)

2011-08-02 @ 22:19:07
Postat av: Anonym

Ska Tyras pappa oxå med på festen?

2011-08-03 @ 08:16:04
Postat av: fia

gick det bra med att vara borta ifrån henne?:D

kommer ihåg att jag tyckte att det var aap jobbigt.

hoppas att du hade kul iaf! :D

2011-08-04 @ 11:03:37
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Nevani gravid v32

Ammar du inte Tyra? :)

2011-08-04 @ 20:45:42
URL: http://nevani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0