Möte på g.

Då har man tagit sig ur sängen, tog emot att gå upp när man hellre ligger kvar under täcket och kramar på Tyra. Hade ju varit ännu bättre om pappan varit hemma så vi alla tre hade kunnat kramats, men utbildning är viktigt! Farsan i familjen ska ju bli rörmokare :) Skulle också vilja plugga något, men vad vet jag inte. Skönt att komma ut i arbetslivet också och tjäna pengar. Ska bli gött att börja jobba nästa år (vart det nu blir, förutom Nöjes), men kommer vara otroligt svårt att behöva lämna ifrån sig Tyra om dagarna då. Blir ju konstigt när man är van att va hemma med henne :) Men de blir nyttigt för oss båda antar jag! :P

Nog pratat om det. Ska byta blöja och klä lilla damen här. Sen ska vi ju in mot stan, idag är det nämligen möte och schemaläggning som gäller. Även om jag inte ska börja jobba än så är jag en av de ansvariga och ska va med på schemat och även vara kontakt för de arbetande tillsammans med Krikke och min kuisn Johanna som är tillbaka på Nöjes, härligt :)

Hoppas ni har en bra morgon iaf. Nu blir det nog lite frukost, göra mig i ordning och som sagt kläder till Tyra. Hörs efter mötet! TC.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0