En liten liten stund.

Det är vad jag försöker få mig här. Jag har inte ens käkat idag (okej, två kakor), får göra mig en toast sen. Försökte vika tvätt men Tyra blev sinnig efter ett tag så armen fick bli och mat. Ja så kan det vara en dag när man är ensam hemma :) Blir bättre imorgon, hon har ju lite mamma-dagar ibland då närheten av mamma är bäst. Eller ja, nästan vilken arm som helst är bättre än att ligga mjukt och skönt :P Tokfröt!

Nu tänker jag iaf fortsätta vika tvätt och förhoppningsvis kan jag hoppa in i duschen om någon timme. Tyra somnar nog då så då kan jag smita in :) Krikke är ju hemma nu men är hon mammig så blir det svårt för pappan att agera Linda, hehe. Tro mig, Tyra kan va lite lurig med det där, ibland duger det och inbland inte. Men så är det med mig också, inte alltid jag duger ;)

Men nu är hon iaf lite nöjd med nappen i munnen och tvn påslagen. Hon tittar inte på den men.. haha tittade dit nu så ligger hon och ler mot mig! Goooooding :) Nu pratar hon för fullt (gör söta ljud). Men ska ta tag i tvätten nu :) Lika bra att passa på medans hon är så glad lilla tjejen!


Kommentarer
Postat av: Ida

ÅHH du fattar inte vad jag hittade ikväll!?!?!? en mapp med massa gamla msn-konversationer, varav det är huuur många som helst mellan oss :D ACK så mkt killdramatik vi hade då, oj oj oj! sjukt kul att läsa om såhär nu i efterhand haha! åhhh hjärtat vad mkt jag saknar dig!! <3

2011-08-16 @ 00:13:48
URL: http://essef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0