Svar på kommentar

Evelina eriksson om Söndag:

jag har en fråga bara.. hur lång tid hade du varit gravid när du kom på det? och när började du må illa och allt sånt? svara gärna i ett inlägg. tack.


SVAR: Vi fick reda på att hon låg i magen efter redan 3 veckor. Jag trodde inte att jag va gravid när jag tog testet men blev glatt och panikslaget överraskad ;) Jag började må illa runt vecka 8-9 kanske? Kommer faktiskt inte ihåg när det började exakt. Men kan tänka mig att det va någonstans där. Ont i brösten va det första tecknet för mig och det va väl lite därför jag tog testet också. Men kom som du och säkert ni andra vet också så behöver det inte betyda att man är gravid bara för att man har ont i brösten!
Hoppas du fick svar på de funderingar du hade, annars får du fråga mer.



Alla läsare kan skriva frågor i både kommentarer och i frågerutan till höger. Om ni vill ha snabbt svar så rekomenderar jag frågerutan till höger där jag oftast svarar så fort någon fråga kommer in. Frågor i kommentarer svaras på också självklart men kan ta längre tid innan ni får svar då jag inte alltid hinner göra inlägg med frågan/frågorna.

Tack på för hand!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0