Mitt citronvatten!

Goderkväller allihopa. Har nu satt mig framför datorn en snabbis för att skriva ett kvälls och godnatt inlägg till er. Har kollat på lite Wipeout vilket resulterade i att jag glömde bort Desperata hemmafruar, fan. Men fick mig lite skratt från Wipeout iaf.

Vill passa på att säga tack till lite kommentarer och frågor jag fått i rutan och här i kommentarsfälten. Varenda kommentar uppskattas mycket då jag älskar när ni skriver :) Roligt att få lite kommentarer på det man skirver tycker jag! Emma tyckte jag skulle ha en frågestund snart igen och det kan jag ju såklart ha. Kan starta upp en imorgon eftermiddag! Så har ni några frågor till mig, kika in här imorgon!

Nu har jag laddat upp med lite isvatten med citron i, som vanligt och självklart lite marie kex, mums. Blir nog film i sovrummet strax, Krikke har fixat någon komedi han tyckte vi skulle se. Hoppas den är rolig då, annat vore ju tråkigt! haha nej, nu är ja tråkig. Vi hörs imorgon vid frukost. Kanske att ni får se min morgonfrilla då. Fattar inte hur jag lyckas se så omtumlad ut i håret varje morgon när jag vaknar. Det är hemskt ibland :P Måste ju rulla runt och vrida på huvudet som någon jäkla tvättmaskin eller något.. haha va ful jag känner mig nu. Började skratta massa när jag skrev det där för jag fick upp en väldigt fin bild i huvudet.. Ja ni kan ju tänka själva :P

Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha jag började också skratta av att läsa det du skrev i slutet :P

2011-04-20 @ 05:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0