Mini orkidé!

Hallå där! Hann inte skriva något imorse innan jag drog mot stan och det har varit fullt upp i stan också. Har jagat personer med papper och påskrifter. Fixade på arbetsförmedlingen men på jobbet va det inte lätt då hon på lönekontoret är i New York och tillbaka på måndag. Så på måndag får jag väl åka dit eller ringa henne så jag får in papprena så jag kan skicka iväg dem så det blir någon ordning på detta INNAN lillan kommer ut. Ska iaf iväg imorgon till försäkringskassan och ställa lite frågor till dem så jag ser till att få detta rätt på en gång så det slipper vara massa hit och dit tillbaka skick med papper (vilket det säkert blir ändå).

På väg hem svängde jag förbi Maxi för att köpa mini-morötter som jag är så förtjust i. Jag passade då på att kika på lite små kaktusar på Coop för att se om jag kunde hitta någon liten söt att ställa på tavellisten vi ska sätta upp över lillans säng idag. De hade inte så många fina så jag va tänkt att gå därifrån tills jag fick syn på jättesmå och fina mini orkidéer. Hittade en vit som va jättefin så den fick bli med hem och kommer förhoppningsvis bli jättesöt brevid lillans namn som vi ska ställa på tavellisten :) Titta så söt:



Helst vill jag ha den i en vit liten kruka eller något i silver. Ska kolla på en ljuslykta jag har här hemma och se om den blir fin i den ist för den svarta. Vi får väl se hur de blir  :) Väntar iaf på att älskling och svärfar ska komma hem så vi kan sätta upp tavellisten så jag och Krikke kan ställa upp sakerna på den sen :) Tar bilder när det är klart och visar er då! Tyvärr kan det ju inte bli helt klart förrens lillan tittar ut då jag vill ta kort på henne i svart/vitt och framkalla för att ställa brevid hennes namn. Men så klart som det går att få nu kan jag ju visa er iaf :)

Under tiden medans vi fixar här kommer det komma upp ett inlägg med bild på magen för vecka 30. Imorgon går vi ju in i vecka 31 så tänkte vi skulle avsluta denna veckan med en bild för vecka 30 :) Kika in senare igen för att se den stora kulan, om ni vill!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0