Krångel!

Mitt internet gör inte riktigt som jag vill så en uppdatering om vecka 30 får ni imorgon istället. Ska se om jag hinner ta bild på magen tills de så ni får se. Text och tecknad bild dyker iaf upp här imorgon. Även bild på presenten vi fick av J och D dyker upp här imorgon :)

Älskling har kollat på hockey mesta dels av kvällen och jag har legat och läst i dessa papper och böcker om graviditeten jag visade förut i ett inlägg. Det är mycket information tycker man samtidigt som jag nu delade upp allt i olika högar. Viss info är ju till för oss när bebisen väl är ute så det är lagt för sig och det som är bra nu ligger för sig. Jag kommer ju säkert läsa det mesta innan hon är ute också men börjar med det som är med förlossning och graviditet.Nåja nåja nåja, nog om det.

Ska slänga mig i sängen nu och kolla på film med Krikke. Drömde hemskt imorse så blir att krama om han hårt idag! Så fort jag vaknade skrev jag hur mycket jag älskar honom :P Men drömmen var att han gick bort, att jag helt plötsligt stod utan honom, att jag och T inte hade vår älskade pojkvän och sambo/pappa kvar i livet.  Jag kände verkligen i drömmen hur jag sörjde och var riktigt ledsen. Kommer ihåg hur jag tänkte att jag skulle få gå igenom förlossningen helt själv och krikke skulle inte få dela den känslan med mig. Det va riktigt hemskt faktiskt och det som gör det mest hemskt är att min lilla dröm imorse är för några deras verklighet. Det finns kvinnor som mister sin pojkvän/man när de väntar barn, så en stor tanke till dom!



Älskar dig K.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0