Järntablett

Jag är alltid så duktig på att glömma att ta den till maten. Måste ju ta järntabletter för graviditeten. Nåja, jag får väl trycka i mig en skål med fil och flingor. Vill inte ta den utan mat för ibland blir jag illamående? Knepigt, men de börjar iaf bli bättre!

Idag blev det ju målande och kollade även efter lite tyger och så. Hittat ett asmjukt tyg som va supermysigt men hittade inget med något roligt eller fint motiv. Men nu vet jag iaf vilket tyg det är jag skulle vilja ha till snuttefiltar. För att krikke ska bli glad ska jag se om jag kan hitta något kul i lila :) hehe. Vill iaf hitta något som inte är med för "hårt" motiv. Det ska ju trots allt vara till ett barn.

Målandet då, de gick fint. Ska kika imorgon om jag behöver måla mer. Och förhoppningsvis så kan jag åka in vid lunch och måla det sista, åka iväg till försäkringskassan och ställa lite frågor och sedan ta med mig ställningen hem och göra klart med skötbordet och de. Skönt att få lite ordning. Skulle ju även behöva ha lite lådor att ställa under skötbordet så man kan lägga lite oljor, krämer, blöjor osv i så man får lite mer ordning än bara ha allt under i huller om buller. Får kika på IKEA efter det!

Nu blir det iaf sängen så jag orkar upp imorgon. Måste ta den där tabletten också så jag inte glömmer det nu! Sov så gott hörni så hörs vi imorgon igen.


Kommentarer
Postat av: fia

haha ja man hör ju hellre att man är liten än stor:D



tror nog inte att din bebis är stor, iofs kan man ha en jätte liten mage och en jätte stor bebis och tvärtom.. men det är nog ingen fara!



ja precis, man vet aldrig när hon vill ut och eftersom det bara är några få veckor kvar så är det lika bra att få det gjort, har snart ingen ork kvar till att göra något alls, så man får passa på medans man har lite energi iaf. :)



Köp ett par stora mjukisar då, kan tänka mig att det inte är skönt när det trycker åt och om man får göra kejsarsnitt eller något så vill man nog veeerkligen inte det, aj:p

2011-04-14 @ 08:04:14
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: fia

jaa, hoppas verkligen att det är något man slipper, snittas alltså.



jaa, eller så kan man ju fråga barnmorskan om hon känner hur stor bebis är ungefär, vissa är duktiga på det!:D



Nää, tungt är det faktiskt inte, det är mer att min foglossning blir värre och värre, men det känns inte så tungt ändå.

Haha, fyfan för att träna så länge, men tänk om man ändå kunde det!sköönt!:p

Jamen visst är det hemskt? vi bor på fjärde våningen och jag dör lite varje gång jag går i trapporna.. haha.

2011-04-14 @ 10:19:23
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag fick oxå Niferex men blev SKITDÅLIG i magen! Finns andra som är mycket bättre :-)

2011-04-14 @ 10:53:19
Postat av: fia

haha ja det är hemskt, usch!



jadu, när kan den ha börjar... vecka 27-28 kanske? kommer knappt ihåg. Jag har typ bara haft en förvärk eller två, så inte mycket på den fronten!=)

haha ja det är riktigt äckligt faktiskt, känns hel konstigt..men sammandragningar är nog värst tycker jag, känns hel skumt:p

2011-04-14 @ 11:21:02
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: EMMA

Ja, och det där med att hon sa att hon hade sagt upp den gamla lägenheten för två månader sen men gjorde det samma dag. Jisses, jag satt och skämdes för hennes skull. :p

2011-04-14 @ 11:27:18
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0