Home sweet sovrum

Då va man hemma igen sen ett tag tillbaka. Umgåtts med Johanna ett tag här hemma innan hon drog sig hemåt. Blev en fika i stan idag och även lite tittande efter lådor till skötbordet men hittade inget som kändes bra. Antingen så är de för små eller så är de för stora. Inte lätt detta :P Skulle ju helst vilja ha fina vita korgar. Det finns korgar på ikea men de är för små. Men det dyker väl upp något bra eller så får jag byta spår!

Kom in på mappen "magen" av misstag här på datorn så jag satte mig och kikade igenom mina magbilder. Har nu satt ihop bilder från vecka 7 och vecka 32. Det har ju verkligen hänt saker på denna magen må jag säga ;) Kika här nedan så får ni se!



Nu sitter jag iaf i sängen och kollar på tv. Har börjat gilla att sitta i sängen och kolla på tv. Ett tag så ville jag alltid ligga i soffan och gotta mig med älskling om vi skulle se på film men nu är jag mer inne på sovrummet. Njuter som bara den här inne, haha. Och bra är ju det för idag köpte jag med mig 3 bäcker från stan. Har ju en som ligger här oläst också så nu har jag en del att läsa. Vilka böcker jag köpte kommer upp i ett inlägg om en stund.

Nu ska jag hämta vatten, sätta på någon film som kan rulla i bakgrunden medans jag svarar på era frågor. Så frågestundens frågor och svar dyker också upp här i ett inlägg idag innan 00.00! Missa inte det. Hej hej så länge, och tack tjejer för sällskapet idag.


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Kolla jysk annars vettja.

Dem vet jag ska ha liknande tygis-lådor som du är ute efter..iaf dör jag bor! Fast tror demvkan finnas överallt, på vilket jysk som helst. mm..

2011-04-27 @ 23:17:24
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Herre gud, du har ju snart din bebis hos dig! Vad tiden har gått snabbt, tyckte det var inte längesen du gick ut med din graviditet.. :)

2011-04-28 @ 07:38:12
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0