God.. morgon?

Sitter i köket och äter frukost nu, kollar även min fb samtidigt. Men det är väl så en vanlig svensson's frukost ser ut numer? Lite bröd, något gott pålägg, mjölk, kanske O'boy.. och facebook! Ja så är det här iaf! Vaknade för en stund sedan och kände att jag va så förbannat hungrig så jag trodde jag skulle psy. Nu 2 smörgåsar rikare i magen känns allt mycket bättre. Men nog bäst jag tar en till ifall att ;) höhö

Idag kör vi igång Det stora kalaset på Nöjesfabriken. Jag och älskling börjar jobba 17.40 och vid 18 kör vi på insläpp. Samma sak gäller imorgon! Ska bli kul att se om det blir mer eller mindre folk än förra året. Det är ju en inomhusfestival med massvis med artister. Kommer dock inte ihåg vad mycket folk det var förra året men har för mig att det va rätt okej? Det jag kommer ihåg mest var ett förbannat jäkla störobjekt från förra årets Kalas. Johanna, Stephanie och de andra som jobbar vet vad jag menar. Vi hoppas på att vi slipper vara med om DET i år iaf, haha! Kan tyvärr inte förklara just nu.

Nej, ska fortsätta min frukost här och sedan hänga lite tvätt och köra igång en maskin till. Körde 3 igår och det är två kvar. Det hinner jag ta innan jobbet idag hoppas ja! Om allt får plats på torkstället med alla handukar och skit. Haha aah vi får se hur jag löser de.

Hoppas ni har en bra start på dagen i det soliga vädret :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0