Frågor och svar!

Det påskägget T fick av sin farmor&farfar,lägger du in även det här?
Jag ska ta kort på ägget och innehållet så ni får se. Ni får ha lite tålamod men det kommer :)

Du är ju ung (och vacker) men ändå inte 14 - 17 år, jag undrar vad du "anser" om unga tjejer som blir mamma? Om du har någon kommentar om det, kanske känner någon?
Jag anser att det är upp till var och en även om jag kanske tycker att det är lite ungt att skaffa barn redan i 15-18 års ålder. Men som sagt så tycker jag att det är upp till var och en. Bara för att man är ung betyder det inte att man inte kan vara bra föräldrar eller kan ta ansvar för sitt barn :) Jag känner en som är 15 och mamma och hon är en jättebra mamma till sin dotter och jag vet att hon sätter sin dotter före allt annat. Självklart får hon bra stöd från nära och kära men vem behöver och vill inte ha lite stöttning ibland, oavsett ålder! :)

Vill du och krikke gifta er?
Jag vill gifta mig om några år men Krikke är inte giftes typen direkt. Men jag väntar ändå på den där 2:a ringen från honom ;) hehehe! Man vet ju aldrig!

Kommer du fortsätta sjunga efter att er T kommit ut?
Jag kommer först och främst fokusera på min familj och livet runt det, men självklart kommer jag vilja fortsätta med min muisk och har planer på att göra det också. Jag kommer inte släppa det helt bara för att jag får bebis. Självklart kommer familjen i första hand men jag kan ju inte låta bli saker jag gillar att göra för de.

Vad vill du göra efter mammaledigheten, plugga eller jobba?
Helst av allt vill jag hitta ett bra jobb där jag kommer trivas mycket. Jag gillar att jobba och tjäna pengar! MEN skulle det dyka upp någon utbildning jag tycker låter intressant som inte är allt för lång så skulle jag kunna tänka mig att sätta mig vid skolbänken igen, utan tvekan, bara jag vet att det är något jag verkligen vill!

Tror du att du kommer trivas med din kropp när T kommit ut eller tror du att du kommer vilja banta?
Det är svårt att säga nu när jag inte vet hur min kropp kommer se ut efter att hon är ute. Jag vill ju självklart tillbaka till mina storlekar i kläderna då jag inte vill köpa en ny garderob. Jag tror att jag kommer störa mig på en degig mage osv osv.. men också vara stolt över vad kroppen ändå klarat av. Jag hoppas att jag kommer kunna komma tillbaka så mycket som möjligt till min "vanliga" kropp. Men det återstår att se :)

Vill du och din kille flytta till hus någon gång?
Ja ett hus skulle vi gilla att ha. Mysigt med altan och gräsmatta på baksidan där vi kan busa med vår lilla. Men ett hus står inte med på schemat än, men i framtiden förhoppningsvis!

Ska ni döpa eran bebis? Kommer hon isåfall ha mellannamn?
Ja vi har tänkt att döpa henne och hon kommer få ett mellannamn!

Vad fick din kille i paketet?
Han fick ett silverkedja med en silverbricka på. Bild på den kommer komma efter att lilla T kommit ut!

Har du köpt några mammabyxor? Ser på bilder att du har jeans och sånt på dig
Jag har inte köpt några mammabyxor då det inte finns några som passar mig i denna staden :P Tycker inte att det är speciellt nödvändigt att köpa några heller då jag fortfarande kan använda mina egna byxor, dock med gummisnodd mellan knappen och knapphålet ;) Enda klädesplagget i mammaplagg jag har är ett linne jag köpte på H&M. Det hittar du i kategorin shopping.

Har du kanske något tips på, hur man kan få sin blogg lite roligare? och vad skriver man om? hur lockar man läsare, osv osv ?
Jag tycker själv sånt där är väldigt svårt så jag vet fakstikt inte :P Jag skriver om det som faller mig in och om folk tycker om det så är ju det bra :) hehe. Jag kan tycka att en blogg blir roligare med bilder. Det behöver inte vara bilder i varje inlägg men lite då och då så man får mer inblick genom bilder. Tycker sånt är kul!

Kan inte du ta mer kort på er lägenhet?
Jo skulle jag väl kunna göra men känns inte så kul då det är lite rörigt nu med alla bebisprylar osv. Längre fram kan ni få se mer :)

Om T ska döpas, vilka ska bli gudmor och gudfar?
En väldigt bra kompis till Krikke kommer bli gudfar och min kusin Johanna blir hennes gudmor :)

Är du allergisk mot något?
Jag tror inte jag är det faktiskt. Jag har fått allergiska reaktioner mot vissa sköljmedel och diskmedel men det är bara någon gång som sedan försvunnit.

Är du nervös inför förlossningen?
Det där kommer och går. Ibland är jag jättenervös samtidigt som jag är pirrig och ibland känner jag mig lugn och bara tänker att vi får ta det som det kommer. Det kommer ju inte gå att förbereda sig på vad just jag kommer få gå igenom även om jag vill läsa endel om det.

Har du gått upp mycket i vikt när du blev gravid?
Jag har hittills gått upp ca 11,5 kg.

Vem/vilka vill du ha med dig när lilla T ska födas?
Det blir endast jag och Krikke på bb när det är dags att föda. Vill inte ha massa annat folk som ska springa där. Lugn och ro med stöd från Krikke blir bäst :)

Är du rädd för att din och Krikkes relation ska påverkas mycket negativt för ni får barn?
Menar mest att man kanske inte hinner med varndra så mycket. Ni är så fina!
Nej rädd skulle jag inte vilja säga att jag är. Jag ska försöka ägna så mycket tid åt Krikke som jag bara kan. Det gäller att man ta vara på den tiden man får tillsammans och även ta sig tid för varandra. Självklart kommer vi båda fokusera en hel del på vår lilla pärla när hon kommer men vi älskar varandra och det ska vi se till att inte glömma bort.

Hur tror du ditt (erat) liv kommer se ut om 5 år :D ?
Hehe jadu, 5 år. Ja lillan är ju stor då. Jag hoppas iaf att vi lever lyckliga ihop och har jobb vi båda tycker om. Kanske köpt något läckert hus vi stortrivs i :) Svårt att gissa ändå. Hade någon sagt till mig i somras att jag skulle bli mamma om ett år så skulle jag inte trott de! Men se, här är ja :)

Var barnet planerat? Ville ni ha barn innan ni fick reda på att du var gravid? :)
T var inte planerad men efter lite tankar fram och tillbaka var hon mer än välkommen :) Klart vi ville ha barn men vi trodde kanske inte att det skulle ske just nu. Jag ville nog ha barn före Krikke men det va ändå han som sa det slutgiltliga orden "vi ska ha barn"! Ni kan ju gissa pirret som gick genom kroppen då :)

Har ni lagt ner KICK eller kommer ni fortsätta göra musik?
KICK ligger på is just nu. Planer på att fortsätta finns absolut men just nu är det på is för mammaledighet för min del och plugg i USA för Elenas del. Men musiken lägger vi inte ner. Ni kan se henne i sommar på scenen med en kille och lite sköna covers. När jag har mer info om det kan ni få veta mer!



Tack för era frågor och hoppas ni är nöjda med era svar. De som mailat har jag valt att svara på mail också då det i vissa fall krävt längre svar som kan bli lite tråkigt att läsa här kanske :) Nu har iaf alla fått svar! Tack för denna frågestund :)


Kommentarer
Postat av: fia

Ja det är verkligen blandande känslor nu alltså, att det ska vara en liten bebis här med oss, konstigt, känns liksom inte som att det är sant och det känns verkligen inte som att det ska kunna komma ut en unge ur min kropp, haha. Men sånt går ju tydligen ;)

Ja, har din mamma fått föda tidigare eller gått över tiden?

läste att det är tydligen gener som blandas ifrån ens egna mamma och pappans mamma.. :)

2011-04-28 @ 08:14:04
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0