Ba bi boo

Ja, ni får se vad lillan fick i sina paket nu ist för imorgon. Ett litet nattinlägg sådär. Jag hittade bilder på internet på de hon fick så jag kan lika gärna visa er de nu! Kan visa er present nr 1, en babysitter!


Carena babysitter i rosa/grå. Köpt på Barnens hus, 449:-


I paket nr 2 som va inslaget som krikke fick öppna låg detta, ett babygym!

Ba bi boo babygym i rosa. Jättemjukt och gosigt! Vi ska även köpa till lite fler saker att hänga i gymmet till lillan så hon har massa saker att kolla på och leka med. Krikke ska bland annat hänga i en batman har han sagt, haha :P Finns att köpa på Babyproffsen och Köp barnvagn. 799:- och 699:- beroende på vart du köper den.

Lillan fick även en jättemjuk och go filt som vi kan ha i vagnen, babysittern, på soffan som hon kan ligga på osv.. Ja den kan ju faktiskt hänga med lite överallt om man känner för det :p haha. Gosig som attans är den iaf och jag misstänker att den kommer bli flitigt använd! Tack så mycket för den filten ville jag verkligen ha ;) Köpt på Ica Maxi för bara 99kr. Det är att rekommendera!



Nej, nu får det faktiskt bli sängen och börja läsa i den där boken. Jag fastnade vid datorn lite för länge efter mitt förra inlägg :P Ja, jag sitter ju kvar här än. Men sov så gott hörrni. Vi hörs imorgon igen!


Kommentarer
Postat av: fia

Vad fina saker! :)



haha ja det är lite svårt det där med svenska filmer, tycker att det är nog inget vi bör hålla på med, haha.. :p men har börjat gilla en del!



jadu, snart är du där kan jag lova.. man hinner knappt ta ett andetag så är det dags, fyfan, läskigt hur fort det går ju!



blogga kommer jag att göra, eller så gott jag orkar/kan, men johan får lägga in bild så fort vi kommit till hotellet:)! förlossningsberättelse är ju ett måste tycker jag, man kan ju inte skriva under hela graviditeten och sen strunta i att lägga ut bild och förlossningsberättelse, trååkigt då ju! så absolut blir det bloggning och sånt! =) hur kommer ni att göra? :)

2011-04-29 @ 08:48:19
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0