Åh, nu blev jag glad!

Nyligen kommit ur duschen med mannen min. Gjorde hårinpackning och jag peelade ansiktet och massa, himla skönt. Nu känner jag mig fräsch och mjuk i huden. Ska bara smörja in ansiktet så är jag klar.

När jag kom till datorn och hoppade in här på bloggen möttes jag av detta:


Glad jag blev! Nu saknar jag dig ännu mer gumman :)

Madde är i Karibien med sin pojkvän. Vadå, jag är väl inte avundsjuk? ;O hehe. Sett massa bilder i hennes blogg och det ser mer än underbart ut. Jag vill också åka till Karibien någon gång. Ser ut att va så mysigt där.

Men nu ska jag dra på en film om det inte finns något roligt att se på på tvn. Förresten får jag be om ursäkt, men glämde faktiskt ta en outfit bild idag. Men det va en mysig, snygg och avslappnad outfit. Uggs, jeans som är typ slapp/tajta med nitskärp i (ja lite slappare än heltajt.), svart större t-shirt och en stickad tröja. Skinnjackan gjorde sitt på det också. Både snyggt med och utan. Man ska även ha en snygg väska till. Ja, jag gillade det snygga avslappnade idag och framför allt mina uggs. Ni har varit saknade.

Förresten, jag vill ha min väska nu, som jag beställde för ett tag sedan!

Gillar den massa! :) Men tyvärr skulle den inte komma förens i mitten av oktober :/ Nåja, en månad till kan jag väl stå ut. Men kära vänner, vi hörs imorgon :) Puss på er.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag försöker hitta nya "Blogglovinvänner" som har intressanta bloggar att följa och som också är intresserad av att följa min blogg. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig, annars är det ju bara att du tar bort min kommentar.

Ha det bra! =)

2010-09-08 @ 22:58:52
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0