Lång sovmorgon!

Och det va verkligen något jag behövde. Det enda jobbiga är att man vaknar upp och mår illa. Imorgon funderar jag på att spy om jag mår så illa alltså. Det brukar ju oftast gå över då och då är det nog värt att få ur sig lite än att behöva gå och små äta och må illa hela dagen. Ja det är då något att tänka på. Min älskade bästa vän Josefin ska ju också ha barn men hon är ca 11 veckor längra in i graviditeten än mig, hon kunde spy några gånger om dagen. Det hoppas jag att jag slipper.

Jag tycker det är underbart skönt att hon också är gravid. För det första så va inte detta planerat att få barn nästan samtidigt, dock har vi pratat om det sen vi va små. Eller små men yngre, i grundskolan. Så att vi nu kommer få med några månaders mellanrum känns jättekul för oss båda :) Sen att vi är gravida samtisigt känns bra för vi vet vad vi går igenom och vi kan göra "gravid saker" tillsammans. Vi har även en till kompis som ska ha barn fast den älskade, Madde, bor i Norge, men ska försöka få oss mer tid längre fram att umgås med henne. Saknar henne massa.

Nåja, idag fick frukosten bestå av flingor och fil. Det är ju något som är lite underskattat tycker jag. Det är ju svingött ;) Nu ska jag ta lite olika melon bitar och äta. Åh det är nog bland det bästa jag vet! Gillar det självklart för att det är så gott och för att det är så mycket vatten i melon.


Namnam..

WYL


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

Så söt du är vännen! Saknar dig också!! :)

2010-10-26 @ 16:28:08
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: vildängel

Ja vad skönt att ni är två=)



Det är gött att ha nån o prata med !!!

2010-10-26 @ 22:16:17
URL: http://owlene.blogg.se/
Postat av: Emma

men åh grattis, grattis, grattis till er Linda!! hade ingen aning när du var inne i butiken sist :) all lyckaaa!!! kram från Emma

2010-10-26 @ 23:43:18
URL: http://emmpaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0