Frost

Imorse när jag kom ut så blev jag faktiskt lite förvånad trots kylan att jag skulle behöva ställa mig och skrapa rutorna (Roligare saker har man ju gjort). Tjocka halsduken är på, vantarna åkte på och snart är det väl dags att börja använda mössa också. Inte alltid jag har det men ibland slinker den på min sletna SVEA mössa. Jag gömmer alltid SVEA texten bak och drar över tyg så det knappt syns. Jag är inget större fan till just SVEA. men jag älskar mössan. Har testat lite andra mössor i stan men det klickade inte med någon. Ska fortsätta kolla men antingen ser man ut som en svamp eller så ser man bara allmänt galen ut. Nej men ni förstår hur jag menar.


Nåja, mössa eller inte, kylan tränger sig på snabbt. När ska man ta på sig vinterjackan egentligen? När man känner för det självklart, men folk börjar gå i det nu. Det känns fortfarande tidigt, sen vill jag nog inte riktigt hänga bort skinnjackan än. Iofs kommer den alltid hänga framme för den lär väl åka på på en snöig vinterdag också kan jag tänka mig. Beror väl på lite vad man sätter på sig under. Hur som helst så tror jag att min kära vinterjacka kommer åka på inom några veckor.



Älskar min jacka!

Kommer ihåg att folk frågade om jackan sist så kan berätta att den
 är köpt på Stadium. Märket är PEAK och priset låg på 3999kr


Kommentarer
Postat av: sara

Jag använder också min skinnjacka mitt i vintern, det går bara inte att sluta använda den :) Men din vinterjacka var snygg, jag måste nog köpa mig en ny!

2010-10-11 @ 18:35:00
URL: http://kanomjagvill.bloggplatsen.se
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 28

Min åkte banne mig på idag den, minusgradet här i Oslo! Brrrrrr :)

2010-10-11 @ 18:38:40
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0