Illamående

Min kropp har nu börjat med att må illa dygnet runt. Speciellt mycket på dagen så man bara vill öppna munnen och spy. Ursäkta infon men det är så jag känner. Detta illamående är ¨så otroligt värt för det man får, men ibland är det jobbigt så jag skulle behöva ha knäckebröd med mig hela tiden. Knäckebröd är bra tycker jag! Min kusin Johanna tycker att sova är bra för det va det enda som hjälpte för henne, vilket jag kan förstå. Dock kan jag inte sova hela tiden, exempelvis om man ska iväg och så.

Det är inte så att jag inte klarar av det men ibland känns det jobbigt. Idag fick jag dra ner rutan när jag körde bil för att få frisk luft. Det kändes verkligen som: NU KOMMER DE!!.. men jag klarade mig ;)

Har ni några tips på hur man kan dämpa illamåendet?


Blääää...


Kommentarer
Postat av: Jessica

ät lite men ofta. tyvärr hjälpte det inte mig då jag kräktes upp allt jag stoppade i mig. från vecka 7-23 hade jag ett helvete med illamående. hoppas du slipper det! :)

2010-10-26 @ 08:40:50
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

Ja, huuuua i början kunde jag inte åka varken bil eller lokaltrafik pga att jag blev så jävla illamående, riktigt jobbigt. precis som du säger så är det väl knäckebröd och annat småätande som hjälper, jag åt mycket riskakor. Enda gånen jag var illamående var när jag var hungrig eller åkte buss/bil/trikk och det är jag otroligt tacksam för, hoppas du slipper undan någorlunda du också :) Puss

2010-10-26 @ 10:17:07
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: seema

Hejsan Linda !



Jobbigt det låter med illamåendet.

jag har dock inga tips, att delge mej av..vet bara att jag fick tips om att dricka kolsyrat vatten, typ ramlösa.. kommer inte på vad det andra heter.. och sen va det nåt mer tips, som jag inte kommer på nu.. men det prövade jag någon enstaka gång. men det

gick knappt att dricka, tyckte jag. då jag inte tycker om sånt vatten då. så jag slopade det då. Nåt

som jag vet kan va bra, är att ha typ kex, eller någontingen precis innan man stiger ur sängen. så hinner man inte må illa kanske.. inte för att man tänker på det då. och det är svårt att komma ihåg att lägga kex ju.. men hmms, kommer inte på nåt tips. men om jag gör det, så lovar jag att jag återkommer ;) men hoppas det det går över med ditt illamående och det ju.



hej hej..



/



S

2010-10-26 @ 14:32:34
Postat av: vildängel

För mig funkade ett paket med mariekex vid sängen , så åt jag några innan jag gick upp .



Men JAG spydde i 8 månader skrattar

Men det var det värt - för jag visste ju varför ;)



Men mariekex är bra att suga upp magsaft osv med ;)

2010-10-26 @ 22:14:37
URL: http://owlene.blogg.se/
Postat av: Chris

Ja det är bara att hålla med dom andra. Jag spydde bara de 3 första månaderna så jag hoppas att du slipper detta snart. Fast sen kom förstås halsbrännan och det var ju inte så kul men det är värt både spya och halsbränna för man vet att man får nåt fint för det: )Ta hand om dig nu gumman älskar dig :)

2010-10-27 @ 09:50:04
Postat av: Emelie Talvis

Vet du sånna armband mot åksjuka? Testa och ha sånna på dig hela dagarna, finns på apoteket :) Vet en som är gravid nu och hon mår illa och har sånna på sig på dagarna, och tror det fungerar.

2010-10-27 @ 19:58:16
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Veronica

Postafen hjälpte mig en hel del. Receptfria åksjuketabl. som finns på apoteket. Jag tog en varje morgon och det dämpade illamåendet en hel del. Hoppas det kan hjälpa dig oxå

2010-10-28 @ 09:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0