Hemma

Kom hem för en liten stunde sedan efter en liten tripp till stan.
Åkte in till maxi och handlade lite smått behövligheter. Inne på Maxi stod jag och kikade lite på böcker. Är sugen på att köpa en bra ny bok. Stod säkert i 40-45 min och kollade på böckerna och läste och letade. Hittade två, tre st som verkar väldigt bra. Ja då klev ju beslutsångesten in.. Det slutade med att jag inte fick med mig någon bok alls där ifrån. Men vad gör det när jag håller på att läsa en riktigt spännande bok.. som jag iofs inte bläddrat i den jag bodde hos mamma. Nåja, ska ta upp läsningen på den boken strax, kanske t.o.m idag!

Hos Cazandra och Camilla förut blev det fika och mycket snos på Tindra.
Så liten och så fin :) Tråkiga va att Cazzie redan fått tre likadana plagg som hon fick av mig så jag ska byta det åt henne och köpa något annat ist. Tur att bytesrätten finns :P Inte lätt att veta när det gälller bebiskläder, så nu ska jag inte köpa kläder alls utan något som Tindra kan ha roligt med ist :)

Har ni några tips på vad man kan köpa tro?
Det ska vara bra, kanske något som roar Tindra eller underlättar för Cazzie. Något kul, förutom kläder! Tipsa här och på min kontakt mail som ni ser på min banner!




Tacksam för alla tips ni kan ge!
Hittar ni några roliga hemsidor får ni gärna tipsa om det också :)


Kommentarer
Postat av: Malin Holst

http://o-rasa.se/ massa häftiga barngrejer :D

2010-10-04 @ 09:53:55
URL: http://talulah.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 27

Det här borde ju vara en grej jag kan hjälpa med, men ikke!! Små bebisskor/tofflor är ju dock hur sött som hellst, gärna med päls i och det brukar man väl inte ha så mycket av? Eller? :D

2010-10-04 @ 12:10:52
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0