2 bilar

Ja nu är bilen hämtad så nu har jag och babe en varsin volvo. Jag säger att de båda är våra bilar, så nu har vi 2 volvo, lika men den ena är då kombi. Kan va bra att ha tycker jag.

Idag efter jobbet ska jag hämta upp Jossan och fika med henne. Ska bli skönt, behöver prata av mig och vad det verkade som ville även hon prata med mig om vissa saker :P haha. "Men när ska jag få prata med dig då? Alltid hysc hysch så fort jag frågar något" Haha, så ja nu ska vi äntligen prata rakt ut. Fick reda på en rolig sak om Jossan idag med och det är skit kul, JAG VILL OCKSÅ!!

Men nu ska jag fortsätta att röja här i butiken. Måste få iordning på allt innan butiken stängs vilket blir om ca 2 veckor. Jahapp, då står man utan jobb då. Nåja, jag ska söka massa annat så hoppas jag får nytt snart. Har ju iaf Nöjes kvar och där lär jag väl stanna ett tag. Goa extrapengar.

Nej tillbaka till jobbet och städningen. HAJ.

           


Kommentarer
Postat av: emmelist

ja jag är som nykär - i ett par skor! haha



jobbigt att bli utan jobb hörru, hoppas du hittar nytt snart!

2010-10-12 @ 17:41:09
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 28

Haha var söt du är! "Kan va bra att ha tycker jag" så säger man väl inte om en bil ;P Grattis förresten, till bilen alltså :D

2010-10-12 @ 18:01:49
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: eemmaaj - saveu ♥

Ja precis :) men alltid skönt att ha en bil :o jag har inte ens övningskört haha :o och ang elin i idol, alltså jag tror inte ens hon gillar tokio hotel o.O så känns lite konstigt om hon skulle härma honom men jag håller med dig :o och true story, bill är ngt av de vackraste som finns!!

2010-10-12 @ 18:58:06
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: Sanna

vad är det för butik som ska lägga ner ?

2010-10-12 @ 20:40:52
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Emma

Hoppas det löser sig för dig!

2010-10-12 @ 20:47:41
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0