I'm home!

Sitter i soffan under en filt och fryser. Kallt här hemma i vardagsrummet ju. Det där jäkla elementet vill ju inte gå igång, men snälla Ström skulle kolla om han kunde lufta elementet eller om det är något med huset. Blev pizza för oss idag när vi kom hem för jag orkade verkligen inte laga mat. Trött trött.. Men nog om det.

Det är väldigt skönt att vara hemma igen. Dock önskar jag att dagen igår skulle vara en gång till, eller ja kvällen mer! Jag vet att jag skrivit om det lite men Avenged Sevenfold va helt fantastiska på scenen igår! Ni som inte va där missade verkligen något! Lite bilder från spelningen kommer in senare ikväll i bloggen.

Resan hem idag va.. hmm ja, man skulle kunna beskriva den med några få enkla ord: lång och dryg. Vi kom till tåget i bra tid och vi kom på det och fick jättebra platser, trådlöst internet, stort utrymme, våning två. Ja jag skulle inte klaga på något. Tåget åkte iväg för att göra några stopp på vägen hem, som alltid. I Hallsberg stannade vi ju också som man brukar, bara det att när vi väl stog där fick inte tåget åka igen. Ledningar hade blåst ner och resorna skulle inte få börja förens 01.00 inatt igen. Jaha.. va "kul", tänkte vi. Vi satt där bra länge innan vi fick infon om att de skulle komma bussar och hämta oss ist. När den infon väl va ute tog det ännu längre tid för dom att få veta NÄR bussarna skulle komma. Som tur va fick vår vagn och en till vagn ta de två första bussarna som kom och vi fick platser på direkt-bussen. OM de va skönt att slumra till då en stund på älsklings axel.



Mmm, love love love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0