Är jag den enda nörden i min ålder?

Sitter och funderar lite på denna älskade Harry Potter, eller Harry Pötta som jag säger. Jag tycker de filmerna är drymt bra och hade jag haft orken så skulle jag även läsa böckerna. Får nog faktiskt göra det någon gång.

Hur som helst så väntar jag med spänning på den sista filmen. Ska bli väldigt intressant och se hur allt slutar! Kommer dock va tråkigt att det inte blir fler sen. MEN jag kan nörda filmerna om och om igen och jag har då inte hört någon annan i MIN ålder göra detta, haha. Jag tröttnar aldrig! Så till rubriken..

ÄR JAG DEN ENDA SOM NÖRDAR HARRY POTTER I MIN ÅLDER?



Love love love!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, neej, du är långt ifrån ensam!!^^ Man blir bara glad av att du skriver sådant, för det får en att känna att man inte är ensam om att sitta och mysa framför barn-filmer osv=) Keep going, MYS!

2010-11-02 @ 10:39:06
Postat av: Camilla

Nej, du är inte ensam :) Jag ser också fram emot att få se kommande film och tycker att de andra är jätterbra! Jag har läst böckerna, men det ska bli väldigt spännande att se hur det blir på film. /Camilla

2010-11-02 @ 10:40:21
URL: http://erikssonannacamilla.blogg.se/
Postat av: Sandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLTSÅ LINDA??? BEBIS??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

WHAT THE FUCK?????????????????????????????????????????????????????? GRATTIS FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!! :D!!



BTW, harry potter rocks!!! ;)

2010-11-02 @ 10:49:11
URL: http://saandiiie.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha förlåt Linda men jag kan inte låta bli att skratta när jag läser detta, ÄVEN om Harry Potter-filmerna är superbra! En i min förra klass är väl minst lika kär i filmerna som du, och hon är lite special...... ;)

2010-11-02 @ 10:54:34
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: johanna

Harry Potter e bra! <3

2010-11-02 @ 11:31:44
Postat av: Sandra

Ett tips!

Kika gärna in på min blogg där du nu kan vinna en hårförlängning! :) (Radera kommentaren om du inte vill ha "reklam" i bloggen)

http://www.sandraasp.com

2010-11-02 @ 13:51:10
URL: http://www.sandraasp.com
Postat av: Louise

Hej Linda och lilleputt!



Linda, Linda, Liiiiindaaa!! Harry "Pötta" böckerna är de mest magiska du någonsin kan komma över, läs dem och du kommer att tycka att filmerna är sugmaterial i jämförelsen! Sen kommer du inte få nog av dem, nej du kommer att vilja läsa om böckerna, om och om igen, lilleputt kommer vara ett halvår när du är klar med första ronden. Sen kommer du lägga böckerna åt sidan, men snart kryper det i dig och du kommer att vilja läsa dem igen, och igen och igen! På puttens första skoldag kommer du ha en "pötta"bok i väskan, när putten tar studenten kommer du ha en "pötta"bok under armen. På puttens bröllop kommer du ha en sida ut en "pötta"bok som tal. och så vidare. "Pötta" är en drog, en skön sådan. Ta dig tid och njut av drogen, för när du väl fastnat i den så kommer du aldrig att komma ur den! Vet vet, kanske blir lilleputten en kille och då kommer han säkert heta typ Harry, Ron, Voldermort Johansson hahaha!



Btw, den sista boken blir två filmer, så du har en till att avnjuta nästa år :)



Kram !!!

2010-11-02 @ 14:51:26
URL: http://lilarosenknopp.blogg.se/
Postat av: Evelina:)

Haha du jag lovar dig du är inte ensam!:D Jag längar jätte mycket tills sissta filmerna kommer XD

2010-11-02 @ 19:26:10
URL: http://metrobloggen.se/beautyistrue

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0