A girls love.

När jag va liten älskade jag bandet Hanson. Fick skivor, filmer, plancher.. Ja ni vet allt man kunde komma åt på den tiden. Jag var som förälskad i Taylor, mellan brorsan! Åh han va det bästa jag visste :P haha. När någon kompis gillade samma va jag snäll och berättade för min vän att nej så va det inte alls för Taylor va min, den fick helt enkelt välja någon av de andra bröderna :P haha. Skitlöjlig va man, men jag va ju en liten tjej med en stor kärlek till en kändis!



Här är han ju lkite äldre än just den tiden jag lyssnade på Hanson som mest. Men nog ser han fin ut här med. Tycker ni inte? Hur som helst, jag hade en låt som jag lyssnade på och drömde mig bort om att han skulle komma och vi skulla dra ut på äventyr. Hahah jaa vad ska man säga.. som sagt, jag va liten! Låten jag lyssnade va iaf I will come to you, som är än idag för mig en völdigt bra låt!




Gillade ni Hanson? ;)


Kommentarer
Postat av: sofie

ahha jag var också helt kär i honom!!! mina kusiner fick ta dom andra två för jag var liksom mellan åldern av dom och då borde jag få han mellersta så var min resonering för att han va snyggast!!

2010-11-19 @ 02:44:27
Postat av: Eleni

Haha samma här, dom var mitt liv!! särskilt Taylor här med ;)

2010-11-19 @ 14:11:51
URL: http://turninglou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0