1:a advent

Idag är det den dagen jag längtat länge efter. Nu när man ska tända ljus och mysa, nu som tiden går lite snabbare när man räknar dagarna till julafton! ...Okej, jag räknar inte dagarna till julafton.. inte förens kalendern börjar iaf, hehe! Tråkiga är ju att jag ska jobba sena kvällar in på nätterna och måste sedan gå upp kl 7 på morgonen för att kunna se julkalendern. Den som är kl 18.00 på dagarna kan jag ju inte se eftersom jag hunnit börja jobba då. Iaf onsdag-lördag! Nåja, det löser sig väl. Jag hoppas julkalendern kan va värd att kolla på i år! Vi behöver något bra nu!

Nu strax ska jag äta en mysig advents lunch med min älskling. Haha, ja nog alltid blir det en romantisk middag med kebabtallrik och pizza ;P hehe. Vi orkade inte laga mat idag.. Efter maten iaf ska jag göra mig iordning och åka in mot stan för att kika efter julklappar och umgås med Amelie, de va längesen! Jag och babe har bestämt oss för att fylla adventsljusstaken med polkagrisar och några kanelstänger, så det ska jag köpa med! Ska även försöka hitta lite julklappar :)

Ikväll till det riktiga myset ska jag fixa hem så vi har lussebullar, julmust och gröt :) Det va extremt längesen jag åt gröt så de ska bli gött, hoppas jag! Iaf med kanel, socker och mjölk :)

Men nu ska jag bara vänta på min love och mat ;)
TTYL.

Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 35

hihi ja, det växer så det knakar här :D

2010-11-28 @ 13:49:20
URL: http://madeleines.se
Postat av: seema

du får titta på webbtvn på julkalendern, inte för att det kanske är lika mysigt, kanske du inte tycker ! Men ändån det går ju !

2010-11-28 @ 14:50:46
Postat av: Emma

Åh vad mysigt med snö, lussebullar, GRÖÖÖÖT <3, julmust och julklappsköp! :) Riktig julkänsla på det!

2010-11-28 @ 15:12:42
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Frida

Har oxå problem me julkalendern pga jobb tider då ja jobbar dag ena veckan å andra kväll hehe :)

Men man kan ju kolla webb tv hos svt.se om de är någon kul i år :)

2010-11-28 @ 21:55:25
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0