Varmt ute!

Hej allihopa!

Igår va jag på en liten grillfest med lite Nöjes personal, det var mycket trevligt. Jag blev inte så långvarig ute då jag mest ville hem och slappa med älskling i slutet av kvällen. Så vid tolv där kom mamma och hämtade mig så åkte vi förbi max och köpte med mat så körde hon hem mig sen. Jag tog endast 2-3 öl igår och kände att det var väldigt onödiga öl egentligen. Tycker inte det är kul att dricka längre om det inte är fest fest. Kan likagärna sätta mig med en cola eller en trocadero i handen. Menar, hur gott är inte det? :)

Funderar på att göra lite kött, sallad och potatisgratäng här ikväll. Vad tror hjärtat om det tro? Japp det ville han ha. Får köpa med det som behövs sen då. Jag funderar även på om jag ska köpa med så jag kan göra en grekisk sallad imorgon. Det är ingen dret de inte, helvete vad gott det är! Så ska det vara lite oljerostat bröd till (rostat bröd med olja på) och till bröden ska man ha något att doppa i som exempelvis aoli eller kanske bara ha bröden och lägga sin sallad på och äta. Ah hur jäkla gott som helst är det iaf! Det får absolut bli min lunch imorgon det! Mums :)


Idag ska jag ävcen hälsa på pappa igen :D Ska bli kul! Ska även med mamma och sola. Och jag tror närmare bestämt att jag förtjänar en mjukglass idag? Haha, vi får väl se! Jag känner även för att kolla lite på bergvik, så de kanske man får göra också.. titta men inte köpa.. Inte än iaf.



Vad ska ni göra i värmen idag?

/Linda


Kommentarer
Postat av: seema lundbäck

Ah,där ser man..vilken fest med potatis-gratäng och kött å det..

å vad gott m grekisk sallad imon ju :)

när du nämde det..så blev jag sugen på potatis-sallad el potatisgratäng och rostbiff till,mums va gott! :)

vilken förståndig tjej,att du bara dricker ibland! Du låter faktiskt riktigt vuxen..haha..tänk om man ändå va vuxen av sej,önskar att man va ibland iaf ;p

haha..dags å växa upp,om man sejer så då ;p när man är 26 år gammal,och har 2 barn så..mm..

men det låter som att du är en relativt glader tjej ändån :)

bra det ju.. nehe..nu ska jag inte plåga dig med mitt blarr ;p hehe.. ha en braig dag i solen :)

kram på dig härliga och gooa brud ;)



ps.hoppas du inte tror att jag é en korkad brud..crazy ibland kanske..men jag hoppas jag inte é korkad iaf! Vill inte se ut så utåt liksom.

och hoppas att jag inte lyckas me d,haha ;p men du verkar inte va den som är den fördömmande typen liksom :)

neej,åhh nej..massa blarr igen..oj,förlåt! :o :S ser lite skamsen ut.;p

jaja..hejhej.. :)

2010-05-20 @ 14:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0