Natten bjuder på film och godis.

Tro det eller ej men jag ska släpa mig in i sovrummet och kolla på fuskbyggarna med Krikke. Vill egentligen inte se det men inge kul att ligga här ute i vardagsrummet ensam och glo på film också. Ne får sätta svansen mellan benen och försöka att inte klaga när jag når sovrummet och tvn ;) hehe. Men en film får de allt bli snart ändå.

(btw) Hoppas ni haft en bra dag allihopa!



Imorgon ska jag hälsa på papi ♥ Kunde inte hjälpa att tårarna började falla när vi skulle säga hejdå i telefonen förut. Efter allt som hänt så är jag glad att de finns människor som bryr sig om de som har det jobbigt! Jag älskar iaf min pappa. Pappa, vi ses imorgon!

Jag ska även in och sola innan det blir besök till pappa. Ska bli skönt (och rastlöst) att ligga i solariet igen. Men denna gången blir det allt 25-30 min. Jäkligt töligt att jag blir så rastlös. Jag blev mer rastlös förra gången jag solade än första som var längre tid. Tror det va för att jag va så stressad andra gångeh jag solade, att det va därför jag inte klarade av att slappna av. Får hoppas att jag är lite trött och inte stressad när jag lägger mig i solariet imorgon, hehe.

Godnatt på er!


//Linda


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tänker nog mer på dig men det är nog inte så konstigt. Det är bra att han får hjälp och jag hoppas att han tar till sig hjälpenoch verkligen förstår hur illa det är.Jag finns här för dig hra alltidt gjort det och kommer alltid att göra det älskar dig av hela mitt hjärta....<3<3<3

2010-05-17 @ 07:43:54
Postat av: M.

jätte gulligt skrivet:)

2010-05-17 @ 17:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0