Jag är shopping, skulle man kunna säga.

Idag vaknade jag av att älskling tog min hand och drog åt sig den. Så låg jag lite halvvaken där medans babe sov, nära varandra hand i hand. Så mysigt :)

The Crow som vi såg på igår är ju en ganska gammal film, och i filmen ska han bli skjuten på riktigt för någon hade bytt ut skotten i pistolen sägs de. Då är man ju jättenyfiken på ju i vilken scen det är han blir skjuten (om den ens skulle vara med vilket inte är speciellt troligt), han som spelar The Crow dör alltså på riktigt utanför inspelningarna. Hemskt.. Kommer inte ihåg om de tog den som bytt ut skotten eller om personen kom undan. Nåja, hemska människor finns det.

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan för att ta en kaffe med mamma i stan och söka lite jobb. Träning kl 18.oo, om de inte är ändrad tid. Får ringa Tirra sen och kolla. När jag ändå är på stan ska jag nog kika runt lite med mamma som vanligt. Inte alltid vi handlar ihjäl oss, ibalnd kommer vi bara hem med någon påse :) hehe. Jag tycker det är lite deppigt när man inte kan shoppa. Alltså det behöver inte vara stora mängder men något. Jag är shopping, utan de känns de tomt på något konstigt vis. Men är väl så när man är van att shoppa loss och sen måste hålla in på det lite mer. Blir ju ett litet tomrum sådär i själen ;) haha. Jag tycker det är kul att jag fått upp ett litet öga för att piffa upp lite vanliga baskläder. Hur som helst, en shoppingrunda kan nästan alltid få en på bra humör om man känner sig lite arg eller så.

Men nu måste jag göra mig iordning här. Vi hörs senare!



//Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0