Back at home.

Kom hem för ett tag sen efter några timmar på stan med Josse. Blev lite shopping och en latte. Med mig hem fick jag en morsdagpresent till mammi, ringarna som jag visade i tidigare inlägg idag (de två på pekfingret och långfingret), ett spets linne och ett par brillor. Har funnit stor kärlek för stora ringar, fyndigt. Jag tycker det är snyggt att ha massa olika stora ringar på sig. Tycker inte man ska ha för mycket armband till de, utan låta ringarna smycka det hela ist. Men jag gillar ju även armband, stora, små, utstickande. Nu letar jag dock mer ringar och halsband. Vill ha ett stoooort halsband men finns ju ingenstans ju. Ska inte köpa det IDAG heller men kul om man kunde hitta något.

Kan bjuda på lite bilder.



Dagens outfit består av en randig tröja från Vero Moda och ett par svarta jeans med knappar ner efter smalbenet från Bik Bok. Skit sköna. Lite stora ringar från Glitter och självklart förlovningsringen finns på fingrarna.



Vanligt och enkelt spetslinne från H&M. Snyggt och billigt!



Snygga brillor från JC. Inte helt fel, och inte alls för dyra. Kan tipsa om att om man gillar sådan design på brillorna men vill ha i lite mindre storlek finns de för ett billigare pris på H&M. Jag tyckte dock att de var för små för min smak, så de här från JC blev perfekta. 

Jag funderar på att ta ur min piercing i läppen, men kan inte bestämma mig. Det var jobbigt nog att ta ut den i underläppen. Älskade att ha en ring där. Hmm, hur ska jag göra? Funderar ju på att sätta två i näsan ist, tycker det är jättesnyggt! Blir kanske så? Vad tycker ni?


Nu ska jag kolla på lite tv. Sen kommer älsklingen hem med kebab i bröd till mig. MUMS va gott :)


//Linda


Kommentarer
Postat av: Jessica

Sv: Gud vad kul! Ja, jag har tänkt det iaf :D Den kommer vara grym!

2010-05-13 @ 18:45:50
URL: http://ohjess.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad fin toppen var! Var det längesen du köpte den? Sån vill jag ha :D

2010-05-13 @ 23:06:53
URL: http://emawa.blogspot.com/
Postat av: Linda

Emma, Jag köpte den när jag va i sthlm på en spelning. Min kusin köpte en hon med men här i stan. Det va ett tag sen men det kan hända att de finns kvar :)

2010-05-13 @ 23:15:37
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: seema

förstår bara inte, hur man kan se så grymt bra ut jämt ;) hihi.. vad är hemligheten linda ;)) hihi..



coola brillor ju ;)

2010-05-20 @ 19:50:40
Postat av: Linda

hemligheten är att ta 40 kort och ta det som blev bäst av dem, ungefär :P haha

2010-05-20 @ 23:22:41
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0