Tacos

Nu är det en timme kvar tills vi ska till min moster och käka tacos med mina två mostrar, mormor, mamma och fler. Ska bli mysigt och framför allt: gott! Är ganska hungrig nu så ska bli gött att få i sig lite tacos!

Kl 21.30 anländer jag till fabriken ikväll. Ska sitta i kassan och dra sen när jag stänger den eftersom jag ska upp så tidigt som jag skirvit i tidigare inlägg. Jag är inge nervös eller något inför tävlingen imorgon. Men det känns inte som jags ka tävla just för att jag ska jobba ikväll. Hade jag inte jobbat hade jag varit i Kista nu redan och kollat på en tävling nu. Om det inte är prisutdelning strax kanske? Ska vi jäkligt kul att komma dit och stå på mattan med laget iaf. Är ju detta man tränar för.
Igår på träningen blev jag väldigt nöjd! Jag fick byta min kjol som är i storlek 34, till en kjol i storlek 32! Jag blev jätteglad eftersom jag kände att min 34:a var för stor. Visst kan ha 32 lika långt ner men den är inte riktigt lika stor i midjan. Trivs bra med min nya kjol. Den är även lite kortare så de känns bra när man ska hoppa runt där på tävlingsmattan, haha!

Dagens outfit:



Liten lätt outfit med jeans från H&M och ett linne med volanger från.. ? Kommer inte ihåg, var ett tag sen jag köpte det. Men snyggt och skönt är det.


//Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0