Sovdags

Jag ska strax hoppa i säng för att få en skön sömn. Imorgon ska jag till Pro mc och se när jag ska börja på riktigt. Teckniskt sett (eller vad ska man säga?) så har jag redan börjat men nu är det mycket jobb på nöjes dagarna framåt och lite röda dagar så jag ska snacka med Mattias på P. mc imorgon och se om vi kanske ska dra igång på riktigt på tisdag! Ska bli kul och bra att dra igång på riktigt. Har massor att lära mig och jag ska ju försöka lära mig så mycket som möjligt på så kort tid som det bara går har jag tänkt mig för att det då ska kunna underlätta arbetet för både mig och de kunder jag ska hjälpa. Som tur är, är ju alltid Mattias där så är det något är det bara jag frågar. Men jag antar att jag kommer gå brevid som en liten igel de närmsta veckorna och plugga på massa kataloger, lika bra att försöka få in lite i skallen iaf :P Är ju nästan så de känns som man ska plugga, hah. Det kommer även komma en kille från de företag vi får in kläder ifrån (se, jag skrev vi. Jag har ju redan börjat, hah ful.) och ska lära mig mycket om de dom säljer osv. Ge mig en liten utbildning skulle man kunna säga. Ja, det kommer bli mycket men det är det värt och det ska vara mycket, annars blir man uttråkad. Jaja nog om det.

Imorgon ska jag även fixa mina naglar. Har bestämt att göra blåa tippar. Fastnat mycket för de blåa nagellacket jag köpte sist. Billigt, jäkligt snyggt och bra. Funderar på att köpa nagelmallar imorgon så jag kan måla tipparna utan att de ska bli ojämt. Är väl inte så jättesvårt att måla tippar men ändå gött att ha en mall, då kan man kladda på lite hur man vill :P haha. Ska iaf bli skönt att få på lite tippar, snyggt!

Fick hem ett gult Ed Hardy skal idag till min Iphone, fick även ett rosa annat igår. Tar kort imorgon och lägger upp. Innan köpte jag ju även ett mobilskal med massa pärlor på och sånt. Första som kom hem var i fel färg så jag mailade och fick svaret att jag kunde behålla det som en ursäkt för fel vara och även ett nytt skickat hem. Fick hem det och sa inget mer till dem eftersom jag fått hem rätt färg. Tog någon vecka så fick jag ett till, fast i ytterligare en färg? Så nu har jag ett med rosa pärlor, ett med guld/beiga pärlor och ett med vita. Tack men det hade räckt med ett :P Gillade inte baksidan på dem så jättemycket men de går ju att pimpa om lite med eget pyssel. Får se hur jag gör. Med dem på blir mobilen kanske klumpig också dock. Men ibland kan de ju va snyggt att ha en liten pimpad mobil med pärlor och glitter kanske ;) hehe.

Nej nu är det sängen som gäller!
Godnatt på er.


// Linda
Jag är så himla kär :)
Lyckligt kär i min älskade pojkvän!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0