Sliten

Idag har jag varit riktigt sliten! (Förutom på träning där jag va full i energi medans nästan ingen annan var det) Vaknade hos babe och var typ halvvaken väldigt länge. Krikke sa till mig att jag va väääldigt trött idag :P haha. Japp det stämde fint de. Låg där och myste under hans täcke medans han gick och väntade på posten och störde sig på maskinen som lät utanför. Sprang ut och flyttade mammas bil och va smått nöjd för att komungubben blev glad på han ;) haha. Ni skulle sett Krikke, så himla go är han när han gör något han blir nöjd över, DET underbara leendet :) hehe. Jag låg iaf som sagt kvar under täcket och försökte rycka upp mig ocn intala mig att jag skulle bli piggare om jag gick upp och ut i friska luften. Det förblev bara tankar.. ett tag iaf.

Va ner till stan och fixade med påskrift och fick mycket goda skratt med en på arbetsförmedlingen när vi kikade på lite jobb. Shoppade ett par nya lack leggins då mina tydligen va flitigt använda och fått ett litet hål där bak. Ska trockla ihop de så jag har två par (egentligen 4 eftersom jag har andra fast i andra modeller i garderoben) men just de fårn gina då. Hittade även en vit fin skjorta på gina som blir fräsch och fin att ha i sommar. Tunn och skön är den. Snyggt till både jeans (blå och svarta) eller lackisar. Köpte även ett grått linne som är lite oversize där nere, med fastsydda kedjor och glitterpärlor. Jäkligt fint faktiskt! Inne på Gina hittade jag även Elena och Linda B. Det va kul för det va sååå längesen jag träffade Linda Blom, jätte härligt att se dig igen tjejen!  Snackade med henne på msn för en stund sen och vi ska väl ta tillbaka lite förlorad tid och snacka över en fika. Hon som brukar klippa mig :) Fast nu rör INGEN mitt hår för nu börjar det bli långt :P Haha.


Vit skjorta från Gina Tricot 149kr (bilden gör den inte rättvis)

Linne med dekoration 249kr (även denna bild gör ej plagget rättvist, de är så mycket mycket snyggare i verkligheten tycker jag)

Jag letar efter en jacka på H&M också som verkar vara slutsåld överallt :S Mycket mycket mycket tragiskt i min lille värld då jag verkligen fattat tycke för jackan. Jag har nämligen tänkt och bestämt mig för att sälja en annan jacka jag köpt på H&M som aldrig är använd. Jag gillar den verkligen men jag har typ en liknande så jag säljer den. Den är alltså helt oanvänd och prislappen hänger kvar. Gör ett inlägg om det senare så får vi se om någon är intresserad.

Nu ska jag fortsätta leta efter den där jackan. Någon som köpt den måste ju va lite missnöjd :P Jag kan köpa den för fullpris trots att det är rabatt på jackor och kavajer nu :P Haha, vill verkligen ha den. I värsta fall får jag väl köpa en liknande och sy på lite saker själv! Men det är ändå inte samma sak. Åh, tråkigt :(

Men men, jag gör ett inlägg om jackan jag ska sälja snart. Ska bara fixa lite här. Så vi hörs snart igen då.

// Linda


Kommentarer
Postat av: Emma

Funderar på att också köpa en sån där tunika/skjorta ;)

2010-03-17 @ 00:04:40
URL: http://emawa.devote.se/
Postat av: Linda

Ja, det tycker jag du ska göra :)

2010-03-17 @ 00:24:15
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0