Pimpa din iPhone

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag ju äntligen fått hem mina Ed Hardy skal. Andvänder nu det gula som jag egentligen hade tänkt sätta på närmre sommaren. Tycker det gula är så somrigt på något sätt, skönt är de. Det rosa är jättefint.. på bilden! (se nedan) Det rosa jag fick hem är samma motiv och allt, dock är färgerna så starka att det bara skriker fake. Det va heller inte ed hardy märket i skalet med mjuk yta på insidan som det är på de äkta. Iaf det jag beställde. Men men, det rosa kan säkert bli andvändt längrefram vid något tillfälle. Hade dock sett att det skulle vara ljusare i färgen som på bilden, för där tycker jag att det är riktigt sött faktiskt. Jag inte inte den människan som är ett stort fan av rosa, men sånt kan jag tycka är fint i rosa. Och vissa kläder, men nästan aldirg helrosa saker. Inte riktigt min grej de :P Blir mycket svart annars :P




Dålig bild för övrigt :P haha

Jag har ju även de mer pimpade skalen med pärlor och plast diamanter på, men de visar jag någon annan dag. Orkar inte dra fram kameran nu, och har inte orkat eller haft tid att göra det idag på dagen heller. Får se om jag hinner imorgon kanske.

Blev ju inga naglar idag heller. Köpte mallar förut men kom på att jag ska ju iväg och sola imorgon (visst klart jag kan sola med naglarna inga problem egenltigen) och sen ska jag ju iväg och jobba kl 17.oo. Har även lyckats jobba med naglarna i högt tempo utan att förstöra dem. Dock ska jag jobba i högt tempo i tre kvällar/nätter, så jag känner att naglarna får bli mitt söndags projekt. Tänkte att jag skulle pimpa mina blåa tippar med lite "diamanter" och sånt. Men tror faktiskt jag ångrade mig, samtidigt som jag funderar på det igen. Det går fram och tillbaka det där.. vet inte riktigt. Det är snyggt med bara blåa tippar, samtidigt som de kan bli lite roligare att pimpa dem lite mer med något glammigt. Men aah vettefan. Får se hur det blir, ska tänka ytterligare någon dag. Blir ju ändå inte gjort förens på söndag! Nåja, velig som jag är ska jag hoppa i säng och sova. Är riktigt trött nu faktiskt.


GE MIG IMORGON NUUU!!

Godnatt!

//Lindaaa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0